Μαρία Ηλιάκη: Η νέα εκπομπή, oι αισθητικές επεμβάσεις, οι άντρες στην ζωή της και η σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου!

Η Μαρία Ηλιάκη λίγο πριν την πρεμιέρα της καινούριας της εκπομπής στο Σκάι μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και έδωσε απαντήσεις για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου, την σχέση της με τον Alpha αλλά και για τους άντρες.

Φαίνεσαι πιο χαλαρή τον τελευταίο καιρό.Είναι που μεγαλώνεις; ”Αν δεν χαλάρωνα με τον χρόνο, θα ήμουν για το τρελοκομείο. Αισθάνομαι πιο ήρεμη. Όσο μεγαλώνω καλυτερεύω”.

Τι σου προκαλούσε ανησυχία παλιότερα; ”Οι ανασφάλειές μου. Πάντα πίστευα οτι δεν έχω στην ζωή μου όσα χρειαζόμουν. Είχα κάτι και ζητούσα το παραπάνω, ενώ στην ουσία δεν μουν έλειπε τίποτα”.

Έχεις ζηλέψει άλλες παρουσιάστριες;
”Δεν μου αρέσει να ζηλεύω”.

Ούτε τις γυναίκες καριέρας που είναι ταυτόχρονα και επιτυχημένες μανούλες: ”Αν ήθελα να γίνω μαμά, θα ήμουν ήδη. Προφανώς δεν το έχω νιώσει ακόμη τόσο πολύ ή δεν με έχει κάνει κάποιος να το θελήσω. Ωστόσο λατρεύω τα παιδιά”.

Αυτή την εποχή όλα τα blogs γράφουν για την σχέση σου με γνωστό τραγουδιστή: ”Αυτό ήταν κάτι που δεν ισχύει βέβαια. Αυτά είναι πράγματα που δεν έχουν αποδειχτεί ποτέ. Προχθές ήμουν στο Ηρώδειο με ενα φίλο μου και έγραψαν οτι είναι συνοδός μου. Επειδή ακριβώς δεν μιλώ για τα προσωπικά μου, όποιον δουν δίπλα σου τον βαφτίζουν σύντροφό σου. Σίγουρα αυτό δεν είναι κομψό για μια γυναίκα”.

Υπήρξε περίοδος που δεν αναγνώριζες το είδωλο σου στον καθρέφτη: ”Υπήρξε περίοδος που ο μόνος που με έβλεπε ήταν ο καθρέφτης. Τα περίφημα τρία χρόνια ήπιας κατάθλιψης, με την αρρώστια και τον χαμό της μαμάς μου. Είναι μια περίοδος που θέλω να ξεχάσω”.

Αν έκανες πλαστική θα το παραδεχόσουν; “Θα φαινόταν. Αν το τολμούσα πάντως θα έκανα στην μύτη. Φοβάμαι τα νυστέρια και έχω περιοριστεί σε πιο ήπια πράγματα”.

Όσο για το μπότοξ:
“Το δοκίμασα μια φορά πριν από δύο χρόνια και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν θα ήθελα να ξανακάνω. Αισθανόμουν διαρκώς «τσιτωμένη». Προτιμώ τις μεσοθεραπείες και μια καινούρια μέθοδο με οξυγόνο.”

‘Eχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να συμπεριφέρεται σαν ντίβα: “Έτσι είναι οι ντίβες καλέ; Ποτέ δεν το έπαιξα ντίβα. Οι ντίβες υποτιμούν και προσβάλλουν. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο σε συναδέλφους”.

H αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου δεν υφίσταται: ”Μια υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ γυναικών πάντα πουλά. Με την Κατερίνα αποδείξαμε οτι συνεργαστήκαμε άψογα τέσσερα χρόνια στο Δέστε τους, σαφώς μιλάμε και έχουμε περάσει ωραίες στιγμές μαζί εκτός κάμερας”.

Eίχες πεί οτι θα ήθελες να δοκιμάσεις άλλα πράγματα στην τηλεόραση. Το “Αυτά είναι” που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στον Σκάι είναι κάτι διαφορετικό; ”Eίχα πεί οτι θα ήθελα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή ή πρωινό. Το ”Αυτά είναι” δεν θα είναι τίποτα απο τα δύο. Πρόκειται για αμιγώς ψωχαγωγική εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη που θεωρώ ότι γνωρίζω καλά. Τόσο με τον Μάκη Πουνέντη όσο και με τους ανθρώπους του καναλιού νιώθω ασφάλεια. Κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος”.

Στις σχέσεις σου θα ήθελες να είσαι λίγο γατούλα; ”Το προσπαθώ. Δεν το καταφέρνω πάντα, γιατί είμαι αρκετά δυναμική και δραστήρια. Δεν είναι εύκολο να είσαι γατούλα. Ξέρω οτι κάποιοι άντρες θα με ήθελαν περισσότερο υποταγμένη. Όσες φορές έχω ερωτευτεί, ερωτεύτηκα βέβαια έντονα, αλλά ποτέ κεραυνοβόλα. Το θέμα είναι να σε κερδίζει ο άλλος σιγά σιγά”.

Δεν φοβήθηκες μήπως έκλεισες την πόρτα του Alpha: “Δεν με έκανε κανείς στον Αlpha να αισθανθώ ανεπιθύμητη. Ίσα ίσα, απλώς δεν συμφωνήσαμε σε κάποια βασικά πράγματα, οπότε αποφάσισα να φύγω”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Read More

And More