Τα κτήνη της Ινδίας προσπάθησαν να πατήσουν με λεωφορείο τη φοιτήτρια που βίασαν!

Όχι μόνο τη βίασαν, όχι μόνο την έδειραν και την πέταξαν έξω από το λεωφορείο, αλλά προσπάθησαν και να τη δολοφονήσουν. Η ιστορία της νεαρής φοιτήτριας από την Ινδία που βιάστηκε από έξι κτήνη (γιατί άνδρες, δεν τους λες) εξακολουθεί να σοκάρει.

Η άτυχη κοπέλα έχασε τη μάχη για τη ζωή. Άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης. Οι βιαστές της κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, αλλά κανένας δικηγόρος δε θέλει να αναλάβει την υπεράσπιση τους.
Την απόπειρα να πατήσουν το θύμα τους με το λεωφορείο μέσα στο οποίο τη βίασαν αποκαλύπτει ο Τύπος της Ινδίας, επικαλούμενος έκθεση της αστυνομίας.
Ο φίλος της άτυχης κοπέλας κατάφερε εγκαίρως να την τραβήξει μακριά από το λεωφορείο που ήταν έτοιμο να την παρασύρει, σύμφωνα με την έκθεση 1.000 σελίδων της αστυνομίας, που θα δημοσιοποιηθεί την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ, η νέα γυναίκα κατάφερε να δαγκώσει τρεις από τους βιαστές της στην προσπάθειά της να διαφύγει. Οι δαγκωματιές, όπως και αίμα, ίχνη σπέρματος και τρίχες, αλλά και η μαρτυρία του φίλου της, θα χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία εναντίον των κατηγορούμενων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Read More

And More