Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.03.2011 | 00:24

Recycle live! Ανακύκλωσε το σουτιέν σου στα INTIMISSIMI

Recycle live! Ανακύκλωσε το σουτιέν σου στα INTIMISSIMI
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Βρεθήκαμε χθες στα καταστήματα INTIMISSIMI στο The Mall Athens για να καταγράψουμε live ένα ξεχωριστό, οικολογικό event.

To TLIFE στηρίζει την "ευγένεια" απέναντι στον πλανήτη μας και έτσι θα είναι για μια ολόκληρη ώρα στο κατάστημα των INTIMISSIMI στο The Mall Athens για να καλύψει, να φωτογραφήσει, να παρακολουθήσει τα κορίτσια που ψηφίζουν "ανακύκλωση"! Και βέβαια το event συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Τι λές; Είσαι έτοιμη για σουτιέν με οικολογική συνείδηση;

Στα καταστήματα INTIMISSIMI σε όλη την Ελλάδα θα υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Εκεί "πετάς" το παλιό σου σουτιέν και μπορείς να αγοράσεις ένα καινούριο μειώνοντας την τιμή του κατά 3 ευρώ!
Γιατί τα καλά κορίτσια με οικολογική συνείδηση ανταμοίβονται!!!

14.00 Τα πάντα στο κατάστημα είναι πανέτοιμα για να ξεκινήσει η πρωτότυπη ανακύκλωση14.10 Αυτός είναι ο "μαγικός" κάδος που θα σου χαρίσει 3 ευρώ στην αγορά νέου σουτιέν. Εκτός φυσικά από το συναίσθημα πως έκανες μια καλή πράξη!!Κι αν αναρωτιέσαι τι θα γίνουν όλα αυτά τα παλιά σουτιέν... είναι εντυπωσιακό... θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ηχομονωτικών καλυμμάτων!


14. 35 O κόσμος που έχει επισκεφθεί το κατάστημα στο The Mall Athens είναι αρκετός.14.45
Η ανταπόκριση είναι άμεση... ο κάδος του INTIMISSIMI αρχίζει να γεμίζει!14.50 Άλλες δύο γυναίκες λένε ναι στην ανακύκλωση και συμμετέχουν στην προσπάθεια των INTIMISSIMIH ανακύκλωση συνεχίζεται σε όλα τα καταστήματα INTIMISSIMI μέχρι τις 30 Ιουνίου... Τι λες;
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10