Ιωάννα Λίλη: Το συγκινητικό μήνυμα για τον 16χρονο Χρυσοβαλάντη και την ευχή που πραγματοποίησε

Μια ευχή έγινε πραγματικότητα και ένας αγώνας ανάμεσα στην Εθνική του 2004 και τον ΠΑΟΚ γέμισε χαμόγελα χαράς. Το “Make a Wish” έκανε πραγματικότητα το όνειρο του 16χρονου Χρυσοβαλάντη που ήθελε να δει την Εθνική Ελλάδος του 2004 να αγωνίζεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας είχε έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα πήγαν στην ενίσχυση του παιδοογκολογικού τμήματος του ΑΧΕΠΑ και σε αυτός συμμετείχε και ο αρχηγός της τότε Εθνικής Θοδωρής Ζαγοράκης.

Συγκινημένη από την κίνησή του, η Ιωάννα Λίλη έγραψε στο Instagram: “Πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η ευχή του 16χρονου Χρυσοβαλάντη, μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ και της θριαμβεύτριας Εθνικής ομάδας 2004 για να ενισχυθεί το παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ!!! Σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα κερδίζει πάντα η Ανθρωπιά κι αυτή νίκησε στο γήπεδο της Τούμπας!Το σκορ είχε πραγματικά την ελαχιστότερη σημασία, το πιο σημαντικό ήταν αρχικά ότι εκπληρώθηκε η επιθυμία του Χρυσοβαλάντη που έκανε πραγματικότητα ο οργανισμός (Make a wish) και το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε ο κόσμος και φορείς!!!! Μεγάλη συγκίνηση αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη χαρά!!!”

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το πρώτο γκολ σημείωσε τιμής ένεκεν ο Χρυσοβαλάντης με πέναλτι στο 1′ φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης επέδωσε τιμητικές πλακέτες στον 16χρονο εμπνευστή της φιλικής αναμέτρησης Χρυσοβαλάντη και στον τέως ομοσπονδιακό προπονητή Οτο Ρεχάγκελ που κάθισε τιμητικά στον πάγκο της εθνικής ερχόμενος για το σκοπό αυτό από την Γερμανία.

Πηγή φωτογραφιών αγώνα: Eurokinissi

Read More

And More