Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Tα μυστικά της ομορφιάς της, o έρωτας στην ζωή της και η γνώμη της για τις πλαστικές επεμβάσεις!

Στο περιοδικό Forma μίλησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τα μυστικά της ομορφιάς της, για το πώς διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της αλλά και τι ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή της. Η όμορφη ηθοποιός είναι μια γυναίκα που σκέφτεται πάντα θετικά και είναι αισιόδοξη ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις.

/

Έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα. Πόσο πολύ προσέχεις για να το διατηρείς;

Δυστυχώς ο χρόνος είναι τόσο πιεσμένος και οι ώρες εκτός σπιτιού τόσες πολλές που δεν μπορώ να ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής, ούτε να προμηθεύομαι κάθε μέρα από το σπίτι μου μικρογεύματα και φρούτα, ενώ ξέρω ότι θα έπρεπε. Το τόσο έντονο πρόγραμμα, όμως, έχει και τα θετικά του καθώς πρέπει πάντα να είμαι εν κινήσει κι αυτό από μόνο του δεν μου επιτρέπει βαριά γεύματα. Προσπαθώ απλώς να έχω μια ισορροπημένη διατροφή.

Ποια είναι τα δικά σου μυστικά ομορφιάς;

Τελευταία έχω εκτιμήσει πολύ τον ύπνο και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Επειδή ποτέ δεν είχα συνεπή σχέση με τον ύπνο ή σπάνια μπορώ να κοιμηθώ αρκετές ώρες, παρατηρώ τη διαφορά όταν μου δίνεται η δυνατότητα να κοιμηθώ. Όμως επίσης, για εμάς τις γυναίκες, θεωρώ απαραίτητο τον καλό και βαθύ καθαρισμό του προσώπου καθημερινά.

Τι σχέση έχεις με τον καθρέφτη σου; Προσέχεις πολύ την εικόνα και την εμφάνιση σου;
Το ευχάριστο στη δουλειά μου είναι ότι πάντα εμπιστευόμαι την εικόνα μου σε επαγγελματίες. Τις ώρες που δεν δουλεύω, παρ’ όλα αυτά, χαίρομαι να είμαι χωρίς make up και με πολύ απλό ντύσιμο. Υπάρχουν περιόδοι που θα θέλω να ασχοληθώ με το πως φαίνομαι και άλλες καθόλου. Έχει να κάνει με την εκάστοτε ψυχολογία μου. Πάντως, ποτέ δεν ήμουν το άτομο που θα καθόταν με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη και θα ασχολιόταν με την παραμικρή λεπτομέρεια.


Θα έκανες ποτέ πλαστική;

Πιστεύω ότι θα αισθανόμουν πολύ περίεργα με τον εαυτό μου αν άλλαζα κάτι. Όσο μεγαλύτερο και να ήταν δεν ξέρω ποτέ και αν θα μπορούσα να το νιώσω οικείο πάνω μου. Κατανοώ τις περιπτπώσεις που πραγματικά χρειάζεται μία πλαστική και φυσικά το θέμα είναι να νιώθει καλά αυτός που την κάνει και δεν θέλω να λέω και μεγάλα λόγια, αλλά μπορώ να σου πω πως μέχρι στιγμής είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί.

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;
Ψυχοθεραπεία δεν έχω κάνει, αν και είμαι της άποψης ότι σε όλους χρειάζεται προκειμένου να βρουν τον εαυτό τους. Ευτυχώς οι γνώσεις της ψυχολογίας μου χρησίμευσαν πολύ σε αυτό το επίπεδο, σε αντίθεση με το πτυχίο που έμεινε στο σπίτι των γονιών μου!

Από πού αντλείς θετική ενέργεια;
Από όπου μπορώ. Μου αρέσει να σκέφτομαι θετικά, να είμαι αισιόδοξη κι ακόμα κι αν οι καταστάσεις δεν το επιτρέπουν να μην επηρεάζομαι. Σίγουρα η μεγαλύτερη πηγή είναι οι δικοί μου άνθρωποι που ξέρω ότι είναι δίπλα μου κι ακόμα κι αν πέσω θα με ανεβάσουν, όπως γίνεται και το αντίστροφο.

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή σου; Πιστεύεις ότι με το να είμαστε καλά προσωπικά ερχόμαστε πιο κοντά στην πολυπόθητη ισορροπία που αναζητούμε γενικότερα;
Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας μας εξασφαλίζει κάποια ισορροπία. Ίσα ίσα μας κάνει εντελώς ανισόρροπους, γι αυτό και μας κρατά σε εγρήγορση και μας παρακινεί να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε προκειμένου να βρούμε αυτή την ισορροπία που από την φύση μας ψάχνουμε. Άν υπήρχε όμως αυτή η πλήρης ισορροπία ή η τελειότητα που λέγαμε πριν, η ζωή θα ήταν απλή βαρετή.

Φωτογράφος: Ρούλα Ρέβη

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Forma που κυκλοφορεί

Read More

And More