Ι. Κανελλοπούλου: ”Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνω και δεύτερο παιδί!”

H Iωάννα Κανελλοπούλου φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”Celebrity” και μιλά για τον γιο της, το νέο μέλος που επιθυμεί να έρθει στην οικογένειά της καθώς και για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ ”Θέμα διατροφής”.

Για την εκπομπή που παρουσιάζει
”Επέστρεψα στα τηλεοπτικά δρώμενα έπειτα από μικρή αποχή, γιατί μου άρεσε το consept της εκπομπής. Ήταν ιδανική περίπτωση αφού έγινα προσφάτως μαμά και δεν ήθελα να λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση χωρίς να πέσω κατευθείαν στα βαθιά.”

Για τον γιο της
”Ο γιος μου τώρα γίνεται δύο χρονών, όμως δεν ήθελα να μπω αμέσως σε διαδικασία δεύτερης εγκυμοσύνης γιατί το παιδί μου δεν είναι και το πιο εύκολο του κόσμου. Όμως, τώρα που κάπως συνεννοούμαστε, νομίζω πως είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνω κι ένα δεύτερο.”

Θέματα διατροφής…
”Η διατροφή δεν έχει να κάνει με τη δίαιτα. Εγώ για παράδειγμα, που έχω καλό μεταβολισμό, δεν χρειάζεται να προσέχω τις ποσότητες, γιατί ούτως ή άλλως δεν παίρνω εύκολα βάρος. Όμως, όλοι πρέπει να προσέχουμε την ποιότητα των τροφών, γιατί αυτή είναι η ουσία της διατροφής.”

Read More

And More