Οι νικητές για την avant πρεμιέρα της ταινίας “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”!

To TLIFE σε συνεργασία με τη Feelgood δίνει την ευκαιρία σε 10 αναγνώστριες ή αναγνώστες να πάρουν από μια διπλή πρόσκληση και να δουν αύριο την avant πρεμιέρα της ταινίας “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”.

Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 15/04, στη Village V-Max στο Mall. 20.30 ώρα προσέλευσης /21.00 έναρξη.

Οι νικητές είναι:

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΑ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΤΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΌΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΨΥΛΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΚΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Τα ονόματα των νικητών θα είναι στην είσοδο του κινηματογράφου. (Οι νικητές θα πρέπει να έχουν μαζί κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά τους πχ Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ή ταυτοπροσωπία κλπ)


/

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που η Πεντάμορφη και το Τέρας μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη. Αυτό που κάνει την εκδοχή του Christophe Gans ξεχωριστή είναι ότι βασίζεται στη μέχρι πρόσφατα παραγνωρισμένη πρωτότυπη εκδοχή του μύθου, όπως εκδόθηκε ανώνυμα το 1740 από τη συγγραφέα Madame de Villeneuve. O σκηνοθέτης του “Silent Hill” και της “Αδελφότητας των Λύκων” στήνει μια ρομαντική ιστορία με φαντασμαγορικά σκηνικά, υπέροχα κοστούμια κα παραμυθένια ατμόσφαιρα, με πρωταγωνιστές τον σαγηνευτικό Vincent Cassel (Black Swan) και την ταλαντούχα Léa Seydoux που ξεχώρισε στις Κάννες για την εξαιρετική της ερμηνεία στο La Vie D’Adele (Χρυσός Φοίνικας).

Δες το τρέιλερ

Σύνοψη: 1870. Ένας άτυχος έμπορος χάνει όλη του την περιουσία και αποσύρεται στην εξοχή με τα έξι παιδιά του. Ανάμεσα τους και η Belle, η πιο μικρή, αιθέρια και χαριτωμένη του κόρη. Όμως η ζωή του εμπόρου διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, όταν το άκαρδο Τέρας τον καταδικάζει σε θάνατο, επειδή έκλεψε ένα τριαντάφυλλο. Η Belle θεωρεί τον εαυτό της υπόλογο και αποφασίζει να θυσιαστεί στη θέση του πατέρα της. Στο κάστρο του Τέρατος την περιμένει μια παράξενη εμπειρία γεμάτη μαγεία, χαρά αλλά και μελαγχολία. Θα καταφέρει να λύσει τα μάγια που μετέτρεψαν μια ευγενική ψυχή σε ένα τρομαχτικό και άκαρδο πλάσμα;

Διάρκεια: 112’

20 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Read More

And More