Στη δικαιοσύνη οι 2 από τους 5 βιαστές της 16χρονης- Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Η καταγγελία της κοπέλας προκάλεσε σοκ! Το 16χρονο κορίτσι όταν μπόρεσε να συνέλθει από το φρικτό βασανιστήριο στο οποίο την υπέβαλαν οι δράστες, βρήκε το κουράγιο να τους περιγράψει και να οδηγήσει τους αστυνομικούς στη σύλληψή των δύο.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του βιασμού

Δύο ενέσεις ηρωίνης, τρεις «μυτιές», ένα «τσιγαριλίκι», ναρκωτικά χάπια και αλκοόλ ήταν η σύνθεση των ουσιών που είχε πάρει (για την ακρίβεια της «πάσαραν») η 16χρονη μαθήτρια, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από περίπου δεκαπέντε νεαρούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, η συγκεκριμένη χρήση των συγκεκριμένων ουσιών μέσα σε μία νύχτα είναι τρομακτική για μία ανήλικη που μπορεί να δηλώνει ότι δεν είναι εξαρτημένη αλλά ωστόσο παραδέχεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι κάνει χρήση ηρωίνης κάθε δύο ημέρες τους τελευταίους πέντε μήνες.

Και όλα αυτά εν αγνοία των γονιών της, οι οποίοι πίστευαν, όπως αναφέρεται, ότι η προβληματική συμπεριφορά του παιδιού τους μπορεί να οφείλεται στην επανάσταση της εφηβείας.

Η ίδια αναφέρει στην κατάθεση της ότι ήταν παντελώς χαμένη από τα ναρκωτικά που είχε πιει γιʼ αυτό και δεν κάλεσε σε βοήθεια καθώς δεν είχε πνοή να αντιδράσει.

Τα όσα αναφέρονται στην επίμαχη δικογραφία προκαλούν θλίψη καθώς αποτυπώνουν την νοσηρή πραγματικότητα που βιώνουν δεκάδες νέοι, είτε ως θύτες είτε ως θύματα με φόντο την χρήση και την διακίνηση των ναρκωτικών.

Στην κατάθεση της η 16χρονη ζητά την τιμωρία τόσο του 26χρονου Ηρακλειώτη πρώην φίλου της, τον οποίο κυρίως στοχοποιεί για τα όσα τραγικά συνέβησαν την μοιραία νύχτα, όπως καταγγέλλει, όσο και των υπολοίπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Η ίδια δεν αρνείται ότι δέχθηκε να συναντηθεί μαζί του μόνο και μόνο για να την προμηθεύσει με ναρκωτικά, υποστηρίζει όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά όπως και με τους υπόλοιπους που ακολούθησαν, χάνοντας ουσιαστικά το μέτρημα.

Υπό την επήρεια τόσων ναρκωτικών, η κοπέλα βρισκόταν σχεδόν υπό κατάρρευση.

Ισόγεια, λευκοί τοίχοι, δωμάτια χωρίς επίπλωση, γέλια και ειρωνείες, άγνωστα πρόσωπα με σκουλαρίκια και τατουάζ, είναι μερικά από τα όσα αναφέρει στην κατάθεση της για την εφιαλτική νύχτα που έζησε υπό την διαρκή επήρεια ναρκωτικών.

Όταν συνήλθε, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον πατέρα της για να την παραλάβει με το αυτοκίνητο του, χωρίς να του αποκαλύψει τα όσα είχαν συμβεί.

Έπεσε να κοιμηθεί και την επόμενη ημέρα ζήτησε από την κολλητή της φίλη να την επισκεφθεί επειγόντως στο σπίτι της γιατί είχε συμβεί κάτι τρομερό. Της αποκάλυψε ότι την είχαν χτυπήσει και την είχαν βιάσει.

Η τελευταία την συμβούλευσε να πάνε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί πλέον οι γιατροί ενημέρωσαν τον πατέρα της και την Ασφάλεια.

Η ίδια πιστεύει ότι όλοι της έδωσαν ναρκωτικά για να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά λόγω της πλήρους αδυναμίας της να αντιδράσει.

Σήμερα η απολογία των δύο

Οι δύο 20χρονοι Αλβανοί, που είναι μεταξύ των πέντε που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης κοπέλας θα απολογηθούν τελικά σήμερα. Οι δύο νεαροί αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης αλλά και στην διάθεση ναρκωτικών.

Ωστόσο η ανήλικη που δηλώνει χρήστης ναρκωτικών, φέρεται να τους αναγνώρισε ως δύο από τους πολλούς που την εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά ενώ η ίδια βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Οι εντολείς μου αρνούνται τις κατηγορίες. Είμαι βέβαιος ότι από την ανάκριση που μόλις ξεκίνησε θα προκύψει η πλήρης αλήθεια για την υπόθεση», δήλωσε ο δικηγόρος τους Φραγκίσκος Λαμπρινός.

Read More

And More