Σάκης Ρουβάς: Επώνυμοι φίλοι στην παράσταση του Ηρακλή, που αφιέρωσε στο Όραμα Ελπίδας!

Τρεις μήνες επιτυχίας, περισσότερες από 50 παραστάσεις και ένα στοίχημα που κέρδισε μέσα από… 12 άθλους, γιόρτασε το απόγευμα της Κυριακής ο Σάκης Ρουβάς. Ως Ηρακλής εμφανίστηκε στο Pantheon Theater, και γιόρτασε τους τρεις μήνες επιτυχημένης πορείας με μια παράσταση αφιερωμένη στο Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.
Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο θέατρο και στήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία του Σάκη, ενισχύοντας το φιλανθρωπικό σκοπό (που εκείνος υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια) και απολαμβάνοντας την παράστασή του. Όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης παράστασης πήγαν για το Όραμα Ελπίδας.

“Αυτή η παράσταση ήταν αφιερωμένη στο “Όραμα Ελπίδας”. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μας στηρίξατε σήμερα. Αυτά τα παιδιά μας δίνουν την ευκαιρία να γίνουμε εθελοντές και, ίσως μια μέρα, αν ο Θεός θελήσει, να προσφέρουμε ζωή σε κάποιο από αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο από άνθρωπο σε άνθρωπο!”, είπε ο Σάκης στο τέλος της παράστασης και υποκλίθηκε έχοντας στο πλευρό του δύο κοριτσάκια που του προσέφεραν συμβολικά μία μικρή ελιά.

Όσο για τους επώνυμους καλεσμένους; Ανάμεσά τους ήταν η Κάτια Ζυγούλη, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Έλενα Ασημακοπούλου με την κόρη της Μαρία Ροζάρια, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μαρία Κορινθίου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και πολλοί άλλοι.

Ο Σάκης για μια ακόμη φορά (μετά από τρεις μήνες επιτυχίας) πήρε στα χέρια το ρόπαλο και το τόξο του και με πιστό του σύντροφο τον Ιόλαο ξεκίνησε τις δοκιμασίες… μέχρι να φθάσει στο 12ο άθλο και τη λύτρωση!
Η εναλλαγή σκηνικών, η μουσική επένδυση και η σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, αλλά και το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ κατάφεραν να “μαγέψουν” μικρούς και μεγάλους…

Δίπλα στον Σάκη Ρουβά πρωταγωνιστούν, ως Ευρυσθέας η Ρούλα Πατεράκη, ως Αθηνά η Ναταλία Δραγούμη, ως Ήρα η Αγορίτσα Οικονόμου και ως Αρετή η Ελένη Ρουσσινού, ως Μόλαρχος ο Αντώνης Πριμηκύρης, ως Αυγείας ο Γιάννης Αναστασάκης, ως Ιππολύτη η Έρρικα Μπίγιου, ως Κακία η Φανή Αποστολίδου και ως Φυλέας ο Φαίδων Κεφαλέας.
Δες φωτογραφίες:

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Κατερίνα Γκαγκάκη

Η Calliope με την οικογένειά της

Έλενα Ασημακοπούλου με την κόρη της Μαρία Ροζάρια

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και τον γιο τους

Μαρία Κορινθίου

Δημήτρης Λιγνάδης

Θοδωρής Μαραντίνης

Τάκης Ζαχαράτος, Μαρία Κορινθίου

Read More

And More