Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η σχέση με τον Πάνο Βλάχο, ο γάμος και τα νυφικά!

Ο γάμος, το νυφικό, αλλά και το ροζ παραμύθι που δεν θέλει να ακολουθήσει αποκαλύπτει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου. Η “Βασούλα” από το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” μιλά για τον έρωτα και τη χημεία με τον “Χάρη” της (Πάνο Βλάχο) εντός και εκτός πλατό, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια των 30ρηδων!
Τι προβλήματα έχει σήμερα ένα ζευγάρι 30ρηδων, όπως εκείνο που υποδύεστε στη σειρά με τον Πάνο Βλάχο;
Αρκετά… Όπως είναι τα πράγματα, αργούμε να νιώσουμε ότι πατάμε στα πόδια μας, ότι ανεξαρτητοποιούμαστε κι’ αυτό επεκτείνεται σε πολλά υπαρξιακά θέματα και ανασφάλειες. Όταν δεν νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου, πώς μπορείς να δώσεις τον εαυτό σου και να αφεθείς στον άλλον; Πώς να συγκατοικήσεις και να μοιραστείς; Νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο που βιώνουμε σήμερα. Αυτό εξαρτάται βέβαια κι’ από τον χαρακτήρα του καθενός και με το κατά πόσο έχει προσπαθήσει να κατανοήσει τον εαυτό του. Η σημερινή κατάσταση έχει αυξήσει την απαισιοδοξία των νέων. Έχουμε όνειρα, αλλά οι συνθήκες μας ωθούν στο να παραμείνουν ανεκπλήρωτα.

/

Έχεις άμυνες αντιμετώπισης όλου αυτού του προβλήματος στην προσωπική σου ζωή, ως σύντροφος;
Γενικά με τους δικούς μου ανθρώπους, είτε πρόκειται για τον σύντροφό μου, είτε για φίλους ή συγγενείς, διατηρώ την αισιοδοξία και απαγορεύω στον εαυτό την μοιρολατρία και την γκρίνια. Δεν λέω ποτέ «μα, γιατί αυτό σε μένα;». Όχι. Από την άλλη, δεν κάνω σαν χαζοχαρούμενη και δε γελάω πάντα, έχω κι’ εγώ τις κλειστές μου στιγμές, αλλά θέλω κι’ επιμένω στην αισιοδοξία. Νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί για να είμαστε καλά.
Όλοι ξέρουμε ότι με τον Πάνο Βλάχο, εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι, είστε μαζί και στη ζωή και, αναρωτιέμαι, το να είσαι 24 ώρες σχεδόν το 24ωρο με τον σύντροφό σου, δεν βλάπτει τη σχέση; Δεν χρειάζονται «ανάσες»;
Θεωρώ ότι όσο περισσότερο χρόνο περνάς με τον σύντροφό σου, τόσο περισσότεροι συνδετικοί κρίκοι βρίσκονται και μπαίνει ο ένας στην καθημερινότητα του άλλου. Αρκεί να ξέρεις να το διαχειρίζεσαι κάθε φορά. Να περνάς καλά και να χαμογελάς!

/

Ήσουν από τα κοριτσάκια που φαντάζονταν από μικρή ηλικία τον γάμο τους, το νυφικό τους και όλο αυτό το ροζ παραμύθι;
Όχι, όχι, καθόλου! Από πολύ μικρή σκεφτόμουν το τι δουλειά θέλω να κάνω. Όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω το πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, έναν συνοδοιπόρο. Αλλά ο γάμος δεν είναι κάτι που ονειρεύομαι, ούτε τα νυφικά… Και την οικογένεια την έχω στο μυαλό μου και θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή. Όχι όμως άμεσα…

Read More

And More