Ιωσήφ Μαρινάκης: “Μπορεί να αρπάξω μια μέρα την Χρύσα και να πάμε να παντρευτούμε!”

Για την σύντροφό του Χρύσα Καλπάκη, τη χημεία τους, το ενδεχόμενο να παντρευτούν έτσι ξαφνικά, αλλά και το αν σκέφτεται να γίνει σύντομα πατέρα μίλησε ο Ιωσήφ Μαρινάκης στο “Down Town” Κύπρου.
Μιλώντας αρχικά για το ενδεχόμενο να παντρευτούν είπε: “Θα θέλαμε να παντρευτούμε καλοκαίρι, στην Κρήτη, που είναι και ο τόπος καταγωγής μου κι αμέσως μετά το μυστήριο να κάνουμε ένα beach party για είκοσι-τριάντα στενούς μας φίλους” και συμπλήρωσε: “Δεν ξέρω αν θα κάνω πρόταση γάμου. Επειδή μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, μπορεί να έχουμε ετοιμάσει τα χαρτιά που χρειάζονται και να την αρπάξω μία μέρα, εκεί που δεν θα το περιμένει και να πάμε να παντρευτούμε”.

Θα έλεγε “ναι”, όμως στο ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης;
“Η αλήθεια είναι ότι με τη Χρύσα σκεφτόμαστε όλο και πιο έντονα πια το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε παιδί. Ξέρεις, πολλές φορές τα ζευγάρια θεωρούν ότι έχουν χρόνο μπροστά τους για να γίνουν γονείς, μέχρι που μία μέρα διαπιστώνουν ότι μεγάλωσαν και τελικά το παιδί τους θα τους φωνάζει παππού και γιαγιά. Ίσως λοιπόν κι εμείς, επειδή αισθανόμαστε καλά με τους εαυτούς μας και δεν αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο που περνάει, να πέσαμε σε αυτή την παγίδα και να αντιμετωπίσαμε το θέμα πολύ χαλαρά. Αλλά αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία δύο-τρία χρόνια”.

Τέλος στην ερώτηση αν τον ζηλεύει η σύντροφός του και το πώς αντέδρασε όταν άκουσε την Κατερίνα Γκαγκάκη να λέει ότι κάποτε ήταν ερωτευμένη μαζί του, δήλωσε: “Η Χρύσα δεν με ζηλεύει. Δεν θα υπήρχε και λόγος βέβαια, γιατί με την Κατερίνα είχαμε πάντα φιλικές σχέσεις και όταν γνωριστήκαμε, δεν υπήρχε στη ζωή μου η Χρύσα. Ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα της που αγαπώ πολύ είναι ότι αυτό που σκέφτεται θα το πει! Έχει τόσο αγνή και καθαρή σκέψη που λειτουργεί με τον αυθορμητισμό και την αφέλεια μικρού παιδιού”.

Read More

And More