Βγήκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο της συντρόφου του Mick Jagger

Την αυτοκτονία ως αιτία θανάτου της συντρόφου του Mick Jagger επιβεβαίωσε και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή και των αστυνομικών Αρχών της Νέας Υόρκη.

Μετά την εξέταση στο άψυχο σώμα της 49χρονης L’ Wren Scott , ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τις ενδείξεις που υπήρχαν από την Δευτέρα, οπότε και βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της: η σχεδιάστρια αυτοκτόνησε, χρησιμοποιώντας ένα φουλάρι που είχε σχεδιάσει η ίδια, το οποίο έδεσε στο πόμολο μιας πόρτας!
Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, θεωρείται πως η Scott αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω χρεών, που άγγιζαν τα 4 εκατομμυρία ευρώ. Ενώ, δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.
Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος του Mick Jagger διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που απέδιδαν την αυτοκτονία στο ότι υπήρχε κρίση στην σχέση του 70χρονου και της σχεδιάστριας.
Ο Mick Jagger, που επέστρεψε στη Νέα Υόρκη από την Αυστραλία όπου βρισκόταν με τους Rolling Stones, είναι συντετριμμένος και δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει στη μεγάλη απώλεια της αγαπημένης του.

Read More

And More