Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.02.2012 | 18:40

To αυτοκίνητο που σου λύνει τα χέρια! To νέο Honda Jazz με κιβώτιο ταχυτήτων CVT

To αυτοκίνητο που σου λύνει τα χέρια! To νέο Honda Jazz με κιβώτιο ταχυτήτων CVT
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Όταν το στιλ συναντά την ευκολία στην κίνηση μέσα στην πόλη, τότε ένα όνομα έρχεται στο μυαλό. Honda Jazz με σύστημα μετάδοσης CVT. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για να μην παιδεύεσαι στην κίνηση μέσα στην πόλή. Μάθε τα πάντα για την οικονομία στην βενζίνη, την νέα χαμηλότερη τιμή και τα απίστευτα αξεσουάρ του...

Απολαυστική οδήγηση

Τώρα το νέο πολυμορφικό Jazz προσφέρει ακόμη έναν λόγο να το αγαπήσεις. Το σύστημα μετάδοσης CVT (Continuous Variable Transmission) της Honda. Εξασφαλίζει την ομαλή αλλαγή σχέσεων και την ευκολία στην οδήγηση. Το παρκάρισμα είναι πια παιχνίδι και η οδήγηση σκέτη απόλαυση, αφού πλέον δε χρειάζεται να ασχολείσαι καθόλου με το λεβιέ των ταχυτήτων.

Οικονομία
Το νέο Honda Jazz χαρακτηρίζεται για την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου αφού ο μικτός κύκλος είναι μόλις 5,4lt/100 km και οι εκπομπές CO2 ανέρχονται στα 125gr/km.

Ευελιξία

Το νέο Honda Jazz είναι ένα υπέροχο πρακτικό αυτοκίνητο, που δίνει πολλές λύσεις. Χάρη στα Magic Seats μπορείς να προσαρμόσεις το εσωτερικό του αυτοκινήτου στις ανάγκες σου.


Τα Magic Seats του Jazz αναδιπλώνονται στο πάτωμα, δημιουργώντας μία εντελώς επίπεδη και χαμηλού ύψους επιφάνεια φόρτωσης.


Εναλλακτικά, οι βάσεις περιστρέφονται κατά 90 μοίρες για να αυξήσουν το ύψος από το πάτωμα μέχρι την οροφή επιτρέποντας τη μεταφορά ποικίλων αντικειμένων, από ποδήλατα μέχρι γλάστρες με φυτά. Τα πίσω καθίσματα έχουν δυνατότητα ανάκλησης κατά μερικές μοίρες, για να μπορούν οι πίσω επιβάτες να προσαρμόζουν την κλίση σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Το Honda Jazz φτιάχτηκε ειδικά για σένα!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 15:14

Top 10