H J. Aniston φωτογραφίζεται σε σέξι πόζες και δηλώνει: “Τα 40 είναι υπέροχα!”

Η Jennifer Aniston εμφανίζεται γεμάτη αυτοπεποίθηση και φωτογραφίζεται δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της! Η ανανεωμένη της διάθεση είναι περισσότερο από εμφανής στις σέξι πόζες της στο αμερικανικό περιοδικό GQ.

“Τα 40 είναι υπέροχα”, δηλώνει ενθουσιασμένη. Η 43χρονη ηθοποιός, όπως υποστήριξε, νιώθει καλύτερα τώρα παρά όταν ήταν 30.

Παραδέχτηκε πως, όταν έκοψε το κάπνισμα, έβαλε κάποια παραπανίσια κιλά. Αν ήταν 20 χρονών, θα την προβλημάτιζαν και θα έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τα χάσει, υπογράμμισε η ίδια, τώρα όμως δεν έχει τέτοιου είδους ανασφάλειες.

Η Jennifer είναι στην πιο ήρεμη φάση της ζωής της και δε θέλει να κάνει σχέδια για το μακρινό μέλλον. Επιλέγει να ζει για το τώρα και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει προγραμματίσει με τον αγαπημένο της, Justin Theoux, να κάνουν άμεσα οικογένεια. Παρόλο που τα δημοσιεύματα την θέλουν συνέχεια να είναι έγκυος!

“Καταλαβαίνω ότι οι θαυμαστές μου θέλουν να με δουν με παιδιά, ωστόσο το μότο μου είναι: Αν είναι να γίνει, θα γίνει”, ανέφερε η ηθοποιός. Βέβαια, η Jen δηλώνει τρελά ερωτευμένη άρα δεν είναι απίθανο πολύ σύντομα να την δούμε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Στην φωτογράφιση συμμετείχε και ο συμπρωταγωνιστή της, Paul Rudd, στην ταινία “Wanderlust”.

Δείτε τι έγινε την ημέρα της φωτογράφισης:

Read More

And More