Jennifer Aniston: Εντυπωσιακή στα 44, με μίνι φούστα στη Νέα Υόρκη

Aυτή την περίοδο υποδύεται μια στριπιζέζ στην κωμωδία We’re the Millers και απ’ο,τι φαίνεται η 44χρονη Jennifer Aniston είναι πιο σίγουρη με το σώμα της από ποτέ.

Την Παρασκευή η ηθοποιός εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στα γυρίσματα της νέας ταινίας της Squirrels to the Nuts
φορώντας μια στενή, ριγέ μίνι φούστα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της καθώς έκανε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Φορώντας aviator γυαλιά ηλίου και ένα απλό, μαύρο top κατευθύνθηκε προς τρέιλερ της ισορροπώντας σε ένα ζευγάρι ψηλές πλατφόρμες.

Με το λαμπερό της μαύρισμα και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυρνούσε στην περιοχή, κάνοντας πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμα της.

Οταν δεν υποδύεται το χαρακτήρα της ταινίας στον οποίο είναι μάλλον κακοντυμένη σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθισει να βλέπουμε από την Αniston, προτιμά να φοράει χαλαρά, καλοκαιρινά φορέματα.

Η κωμωδία αφορά έναν παραγωγό του Broadway ο οποίος ερωτεύεται μια πόρνη που στη συνέχεια γίνεται ηθοποιός και αυτός τη βοηθάει στην καριέρα της.

Τα πλήθη είχαν συγκεντρωθεί γύρω από ένα παράθυρο στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης, όπου η ηθοποιός ήταν στη μέση μιας σκηνής απ΄την ταινία.

Η προσωπική ζωή της φαίνεται να πηγαίνει επίσης περίφημα πάρα το γεγονός οτι φήμες θέλουν τα σχέδια για το γάμο της με τον Justin Theroux να έχουν παγώσει. Το ζευγάρι φαινόταν πολύ αγαπημένο, στο γάμο του φίλου τους Jimmy Kimmel το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο σύντροφος της Justin Theroux την επισκέφθηκε και στα γυρίσματα της ταινίας της για να της κρατάει παρέα.

Read More

And More