Ποιος είναι ο κούκλος εγκληματίας που τρέλανε γυναίκες και … social media! Φωτογραφίες

Τον γνώρισε όλος ο πλανήτης από μία φωτογραφία στο facebοοk και από τότε έχει γίνει χαμός τόσο στα Media όσο και στα social media, αφού η φωτογραφία του είχε πάνω από 50 χιλιάδες likes, και χιλιάδες γυναίκες έσπευσαν να δηλώσουν ότι …τον ερωτεύτηκαν! Ο λόγος για τον κούκλο γαλανομάτη κακοποιό Jeremy Meeks που συνελήφθη για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία.


Το twitter γέμισε από επεξεργασμένες φωτογραφίες όπου δείχνουν τον 30χρονο άντρα …ως μοντέλο να ποζάρει για διαφημίσεις μεγάλων οίκων μόδας!

Ποιος είναι όμως στην πραγματικότητα ο κούκλος εγκληματίας; Το σίγουρο είναι ότι έχει έναν επίσης κούκλο γιο και ότι η μητέρα του που τον λατρεύει, έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο έρανο για να καταφέρει να συγκεντρώσει τα χρήματα για την εγγύηση που θα τον βγάλει από την φυλακή!


Η Katherine Angier, μητέρα του jeremy, δημιούργησε λογαριασμό στο GoFundMe, ούτως ώστε να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα για την απαλευθέρωση του γιου της. “Σας παρακαλώ βοηθήστε”, ήταν το μήνυμά της και συμπλήρωνε: “Ο γιος μου συνελήφθη πηγαίνοντας στη δουλειά. Είναι ένας εργαζόμενος άνδρας με παιδί”.

Ο γοητευτικός εγκληματίας έχει και ένα γιο!

και στο facebook έχει φωτογραφίες με αυτή τη γυναίκα που ίσως είναι και η μητέρα του παιδιού του

Φωτογραφία που ανέβασαν θαυμαστές του, σε σελίδα που άνοιξαν στο facebook και έχει ήδη 82.000 Likes!

Ο Jeremy συνελήφθη κατηγορούμενος για συμμετοχή σε συμμορία και οπλοκατοχή στις 18 Ιουνίου, μαζί με άλλους τρεις. Η αστυνομία πιστεύει πως είναι μέλος μιας ενεργούς ομάδας που εμπλέκεται σε ληστείες με πυροβολισμούς στην περιοχή, ενώ έχει ήδη περάσει 9 χρόνια στη φυλακή για κλοπές αυτοκινήτων.

Read More

And More