Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.02.2015 | 18:30
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Το πιο ερωτικό γράμμα όλων των εποχών το έχει γράψει ο Johnny Cash!

Το πιο ερωτικό γράμμα όλων των εποχών το έχει γράψει ο Johnny Cash!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
/«Γεράσαμε και συνηθίσαμε ο ένας τον άλλον. Αλλά σκεφτόμαστε το ίδιο. Διαβάζουμε ο ένας το μυαλό του άλλου. Ξέρουμε τι θέλει ο άλλος, χωρίς καν να τον ρωτήσουμε. Καμιά φορά, εκνευρίζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά λιγάκι.

Ίσως κάποιες φορές, θεωρούμε δεδομένο ο ένας τον άλλον. Αλλά μια στο τόσο, όπως σήμερα, το αναλογίζομαι όλο αυτό, και συνειδητοποιώ, πόσο τυχερός είμαι που μοιράζομαι τη ζωή μου με την σημαντικότερη γυναίκα που συνάντησα ποτέ. Ακόμα με γοητεύεις και με εμπνέεις.

Με επηρεάζεις ώστε να γίνομαι καλύτερος. Είσαι το αντικείμενο της επιθυμίας μου. Ο νούμερο ένα επίγειος λόγος για την ύπαρξη μου. Σ΄αγαπώ πάρα πολύ!»


Αυτά ήταν τα συγκινητικά λόγια του Johnny Cash που έγραψε στη σύζυγό του June Carter, όταν εκείνη έκλεισε τα 65 της χρόνια.

Και σίγουρα θα ήθελες ο καλός σου να κλέψει μερικές γραμμές και να τις δεις στην κάρτα που θα λάβεις του Αγίου Βαλεντίνου.

H June Carter δέχτηκε την πρόταση του Johnny Cash το1968 κι αφού είχε κάνει ήδη άλλους δύο γάμους και δύο παιδιά. Μαζί απέκτησαν έναν γιο κι έμειναν παντρεμένοι μέχρι τον θάνατό της. Πέθανε το 2003 και στην ηλικία των 73 χρόνων της και τέσσερις μήνες μετά έφυγε από τη ζωή και ο Johnny Cash στα 71 του χρόνια.

/

To γράμμα του Johnny ανταγωνιζόταν μεταξύ άλλων αυτά των Winston Churchill, Beethoven και του Jimmy Hendrix.

/

Κι επειδή το σηκώνει το κλίμα, άκου μία από τις καλύτερες ερμηνείες του Johnny Cash.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10