Johnny Depp: Στο Βερολίνο κρατώντας το χέρι της νέας αγαπημένης του!

O Johnny Depp έχει τους αγαπημένους του στο πλευρό του κατα τη διάρκεια της περιοδείας του για την προώθηση της νέας ταινίας του, Lone Ranger. Το Σάββατο, έκανε μια επίσκεψη σε μουσείο του Βερολίνου, κρατώντας το χέρι της 27χρονης συντρόφου του, Amber Heard και με τα παιδιά του Lily-Rose και Jack στο πλευρό τους.

Οπως φαίνεται η Amber είναι αρκετά εξοικειωμένη με την οικογένεια του 50χρονου ηθοποιού, αφού τους συνόδευσε σε ένα μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Τόσο ο Johnny όσο και η Amber έψαχναν ιδιαίτερα κομψοί, αν και Amber ήταν αναμφισβήτητα ένα βήμα μπροστά στις προκλήσεις της μόδας.

Η εκπληκτική ηθοποιός, η οποία συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Johnny Depp στα γυρίσματα της ταινίας The Rum Diary, το 2010, φορούσε μια κομψή ριγέ maxi φούστα με κουμπιά από πάνω μέχρι κάτω.
Η Τεξανή star φορούσε μια ζώνη στη μέση της και συνδύασε τη φούστα της με ένα λευκό t-shirt, ένα μακρύ κολιέ και πολλά βραχιόλια.Τα νύχια της ήταν βαμμένα κόκκινα και φορούσε ένα ζευγάρι κομψά γυαλιά ηλίου.

Ο αινιγματικός ηθοποιός, Johnny Depp φορούσε ένα μπλε πουκάμισο με μια ριγέ μπλούζα από μέσα και στο jean παντελόνι του είχε δεμένα φουλάρια ίσως κρατώντας το του θέμα καουμπόη προς τιμήν του Lone Ranger.

Στα δάχτυλα του ο ζωντανός θρύλος φορούσε πολλά δαχτυλίδια και το αξύριστο πρόσωπο του ενίσχυε τη Rockstar εικόνα του.

Καθώς η τετράδα περιπλανήθηκε γύρω από τη γερμανική πόλη, ο Johnny φαινόταν ιδιαίτερα χαλαρός – και σίγουρα χαρούμενος που βρισκόταν με την παρέα των αγαπημένων του.

Αν και ο ίδιος και η Amber συναντήθηκαν το 2010, ρομαντικά συνδέονται τον τελευταίο χρόνο αφότου ο ηθοποιός χώρισε από την πρώην σύζυγο του, Vanessa Paradis.

Γενικά διστάζουν να μιλήσουν για τη σχέση τους και σε μια πρόσφατη συνέντευξη της Heard για το περιοδικό Bullet αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το ιδιωτικό νησί που ο Johnny Depp φέρεται να της έχει αγοράσει, λέγοντας: «Το νησί … είναι η προσωπική μου ζωή ».

Read More

And More