Η Angelina Jolie σχεδιάζει τις διακοπές των Χριστουγέννων!

Χώρα για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένειά της, ψάχνει η Angelina Jolie.

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν βαλίτσες για τις διακοπές τους. Ακόμη, όμως, και οι πιο πολυταξιδεμένοι, όταν έρχεται η ώρα να αποφασίσουν που θα κάνουν ρεβεγίον, χρειάζονται λίγο χρόνο. Από τον κανόνα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν λείπει και η Angelina Jolie.
Η διάσημη ηθοποιός μπορεί να έχει γυρίσει τον κόσμο, χάρη στο επάγγελμά της, αλλά όταν πρόκειται για τις διακοπές των Χριστουγέννων, πάντα μπαίνει στο δίλημμα. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Larry King, με αφορμή την νέα ταινία της, “The Tourist” που έκανε πριν από λίγες μέρες παγκόσμια πρεμιέρα, αποκάλυψε πως δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει ακόμη τα Χριστούγεννα.
Η Angelina δήλωσε πως ψάχνουν μαζί με τον Brad Pitt να βρουν την ιδανική χώρα για να κάνουν τις διακοπές τους με τα έξι παιδιά τους. “Αυτή ήταν η πρώτη χρονιά που ζήσαμε στο εξωτερκό και αποφασίσαμε να μένουμε μια χρονιά σπίτι και μια χρονιά έξω. Προς το παρον πάντως δεν έχουμε αποφασίσει που θα περάσουμε τα Χριστούγεννα”., δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο CNN.
Δες video με απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Read More

And More