A. Jolie: Πρωτοσέλιδο περιοδικού την θέλει να πάσχει από ηπατίτιδα C

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ το πρωτοσέλιδο του περιοδικού National Enquirer που θέλει την Angelina Jolie να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα λέγεται πως η διάσημη ηθοποιός πάσχει από ηπατίτιδα C.
Το περιοδικό αναφέρει πως η Angelina έχει χάσει πολύ βάρος και έχει φτάσει τα 43 κιλά, ενώ κάποια στιγμή κατέρρευσε δείχνοντας πως έχει όλα τα συμπτώματα της συγκεκριμένης ασθένειας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από φίλους της υπάρχει φόβος να κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια των καταχρήσεων που είχε κάνει στα νιάτα της.
“Η εξασθενημένη Angelina Jolie, δείχνει σημάδια της θανατηφόρου ασθένειας, ηπατίτιδα C και οι φίλοι της ανησυχούν ότι η ευαίσθητη καλλονή θα χρειαστεί σύντομα μεταμόσχευση συκωτιού”, γράφει το περιοδικό και συμπληρώνει: “Η Angelina έχει ισχυρούς πονοκεφάλους, έχει υποστεί αφυδάτωση και παραπονιέται για έντονες ζαλάδες. Δεν έχει καθόλου όρεξη για να φάει και δείχνει να μην έχει καθόλου ενέργεια”.

Το ζευγάρι, πάντως, δεν έχει πάρει ακόμη επίσημη θέση απέναντι στο δημοσίευμα, ούτε έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν.

Read More

And More