Η Angelina Jolie μηνύει τη Daily Mail για το ντροπιαστικό βίντεο!

Τελικά δεν το άφησε να περάσει έτσι η Angelina! Σύμφωνα με το δημοσίευμα των έγκυρων The Times η σταρ μηνύει την Daily Mail για βάρβαρη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής. Η μήνυση αφορά βεβαίως το βίντεο που βγήκε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα και απεικονίζει την ηθοποιό σε κακό χάλι από την παρατεταμένη χρήση ναρκωτικών.

Tο βίντεο πρωτοδημοσίευσε το National Enquire όμως φέρει και το λογότυπο της Mail Online και δείχνει τη διάσημη ηθοποιό να μιλάει στο τηλέφωνο ενώ είναι σε κακό χάλι από τη χρήση ναρκωτικών, με βρώμικα δάχτυλα και τρυπημένα μπράτσα.

Το επίμαχο βίντεο φέρεται να τράβηξε ο έμπορος ναρκωτικών Franklin Meyer, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το τράβηξε τη μέρα που πήγε να προμηθεύσει την ηθοποιό ναρκωτικά.
Η εφημερίδα στο άρθρο της ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με υπέυθυνους δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού πριν βγάλουν το βίντεο.

Είναι η δεύτερη “ήττα” για την εφημερίδα αφού πριν λίγες μέρες αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον George Clooney για το ανακριβές άρθρο της που ήθελε τη μέλλουσα πεθερά του ηθοποιού να είναι πολύ δυσαρεστημένη με την προοπτική του γάμου της κόρης της.

Read More

And More