Ξανά σε κλινική η Catherine Zeta Jones

Ξανά σε κλινική μετά από δική της πρωτοβουλία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μανιοκατάθλιψης μπήκε η Catherine Zeta Jones. Η διάσημη βρετανικής καταγωγής ηθοποιός, εισήλθε τη Δευτέρα, με προσωπική της πρωτοβουλία, σε κέντρο θεραπείας μανιοκαταθλιπτικών διαταραχών.
Η εκπρόσωπό της ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η Catherine μπήκε με δική της πρωτοβουλία, σε μια μονάδα φροντίδας υγείας… Η ηθοποιός είχε πει στο παρελθόν ότι είναι αποφασισμένη να κάνει τακτικές θεραπείες για να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση της υγείας της”.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, η θεραπεία της αναμένεται να διαρκέσει 30 ημέρες. Η διπολική διαταραχή, ή μανιοκαταθλιπτική ψύχωση είναι μια διαταραχή της διάθεσης που χαρακτηρίζεται από εναλλασσόμενα επεισόδια ευφορίας και κατάθλιψης. Η 43χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ήδη από το 2011 ότι πάσχει από αυτό και έχει υποβληθεί σε θεραπεία σε ειδικά ιδρύματα κα άλλες φορές.
Η Jones κάτοχος βραβείου Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου, έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το “Traffic” , η “Συμμορία των Δώδεκα” και η “Μάσκα του Ζορό”.

Read More

And More