13χρονο αγοράκι πνίγηκε για να σώσει τον αδελφό του!

Μεγάλο ηρωισμό και αυτοθυσία έδειξε ένα 13χρονο αγόρι στην Αυστραλία που δοκιμάζεται από τις πλημμύρες. Ο Jordan Rice προσπάθησε να σώσει τον αδελφό του και έχασε τη ζωή του.

Ο 13χρονος βρήκε το θάνατο την περασμένη Δευτέρα, μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας στην πόλη Τουγούμπα, όταν παρότρυνε τους διασώστες να σώσουν πρώτα τον μικρό του αδερφό, Blake, ηλικίας 10 ετών.
Το άτυχο 13χρονο αγοράκι είχε εγκλωβιστεί μαζί με τον Blake και τη μητέρα του Donna στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο της οικογένειας όταν αυτό άρχισε να βουλιάζει μέσα στο νερό. Άνθρωποι που περνούσαν από το σημείο είδαν το αμάξι να βυθίζεται και έτρεξαν να βοηθήσουν.
Ένας άντρας προσπάθησε να τυους σώσει, δένοντας ένα σχοινί στη μέση του και προσπαθώντας να προσεγγίσει το αυτοκίνητο. Μόλιε έφθασε όμως, κοντά στον Jordan ακείνος του ζήτησε να σώσει πρώτα τον αδελφό του. Μόνο που μέχρι να ξαναπάει στο σημείο ο διασώστης,το αυτοκίνητο είχε ήδη παρασυρθεί και μαζί του το άτυχο αγοράκι και η μητέρα του οι οποίοι βρέθηκαν αργότερα νεκροί.
Η αυτοθυσία του μικρού Jordan έχει κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας συγκίνηση για τον ηρωισμό του αλλά και την αυτοθυσία.

Read More

And More