Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.07.2011 | 15:30
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Η σύζυγος του Djibril Cisse, οι δηλώσεις περί ρατσισμού και το μάζεμα στο twitter!

Η σύζυγος του Djibril Cisse, οι δηλώσεις περί ρατσισμού και το μάζεμα στο twitter!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πρόσφατα η σύζυγος του Djibril Cisse, Jude, έκανε κάποιες δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Ουαλίας και συγκεκριμένα στη  L’ Equipe για τη συμπεριφορά των οπαδών στην Ελλάδα!

Αρχικά η κυρία Cisse είπε: «Ήταν λυπηρό να ακούς ιαχές πιθήκων και να βλέπεις να πετάνε φουσκωτές μπανάνες στο γήπεδο σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό περιόρισε εμένα και τα παιδιά στο σπίτι στα περισσότερα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού. Υποθέτω πως αυτό γίνεται εδώ και δεκαετίας, αλλά με πειράζει όταν βλέπω τέτοια συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά μου».

Και για τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα, συνέχισε: «Μπορώ να πω ότι έχοντας δει το ποδόσφαιρο στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, η Ελλάδα έχει την πιο τεταμένη ατμόσφαιρα στα γήπεδά της. Αφήνοντας στην άκρη το θέμα του ρατσισμού, το βρίσκω πολύ άσχημο όταν οι φίλαθλοι μπορούν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Μπορείτε να φανταστείτε χιλιάδες οπαδούς να μπαίνουν στο γήπεδο και να τρέχουν κατά πάνω σου ή κατά πάνω του συζύγου σου;».

Αυτές τις δηλώσεις λοιπόν έσπευσαν κάποιοι να τις παρεξηγήσουν και να γράψουν ότι η οικογένεια Cisse άφησε την Ελλάδα εξαιτίας του ρατσισμού. Η Jude λοιπόν βάζει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter και γράφει πως ποτέ δεν είπε ότι ο Djibril άφησε την Ελλάδα εξαιτίας του ρατσισμού και πως αν ήταν αυτός ο λόγος θα στεκόταν στο ύψος του και θα πάλευε για το σωστό. Ο τύπος παραποίησε την ιστορία. Υπήρχαν πολλοί λόγοι που έκαναν τον  Djibril να φύγει και ο ρατσισμός δεν ήταν ένας από αυτούς!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10