Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.08.2011 | 15:31

Εξαπατήθηκαν για να τραγουδήσουν στα Κατεχόμενα! O J. Iglesias απαντά με μήνυση

Εξαπατήθηκαν για να τραγουδήσουν στα Κατεχόμενα! O J. Iglesias απαντά με μήνυση
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η εταιρεία του Julio Iglesias, υπέβαλε μήνυση εναντίον τού παράνομου καθεστώτος των κατεχομένων, της εταιρείας Voyager Κibris και της εταιρείας ΝetΗoldings με έδρα την Κωνσταντινούπολη διότι όπως υποστηρίζει "κορόιδεψαν τον Ισπανό τραγουδιστή, τον οποίο προσκάλεσαν να τραγουδήσει στα κατεχόμενα χωρίς προηγουμένως να του εξηγήσουν την πολιτική κατάσταση και το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η πράξη του θα ήταν παράνομη".

Στη μήνυση αναφέρεται ότι το ξενοδοχείο ΜeritCrystal Ηoteland Casino ανήκει σε Ελληνοκύπριο ξενοδόχο και το κατέλαβαν οι Τούρκοι μετά την τουρκική εισβολή, αλλάζοντας όνομα και ιδιοκτήτρια εταιρεία. Το "Ζέφυρος", όπως είναι η αρχική ονομασία του, η οποία δεν έχει αλλάξει ποτέ, χρησιμοποιείται παράνομα από την εταιρεία Voyager Κibris και από το τουρκικό καθεστώς των κατεχομένων.

Η μήνυση κατατέθηκε σε Δικαστήριο της Ουάσιγκτον από τον δικηγόρο Αθανάσιο Τσιμπίδη εκ μέρους της εταιρείας που αντιπροσωπεύει τον παγκοσμίως γνωστό Ισπανό καλλιτέχνη.

Στη μήνυση αναφέρεται ακόμα ότι η Άγκυρα και το κατοχικό καθεστώς εξαπάτησαν επίσης τους καλλιτέχνες Jennifer Lopez, Rihanna, και Justin Timberlake, οι οποίοι όταν ενημερώθηκαν ακύρωσαν τις συναυλίες.

Μάλιστα, η Jennifer καταδίκασε την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κύπρο από την Τουρκία. Θυμίσου τι είχε γίνει τότε!

Μετά το σάλο που προκάλεσε η άρνηση της τραγουδίστριας να παρουσιαστεί στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου που χτίστηκε στην κατεχόμενη Κύπρο, οι υπεύθυνοι του "Cratos Premium" στράφηκαν στην λατίνα Shakira.

Τελικά, η μόνη τραγουδίστρια που δέχτηκε να εμφανιστεί για συναυλία στα Κατεχόμενα ήταν η Anastacia. Παρόλο που η ίδια στο παρελθόν είχε απορρίψεις πολλές αντίστοιχες προτάσεις Τουρκοκυπρίων, φαίνεται πως τα λεφτά που προσφέρθηκαν για την συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν αρκετά για να την κάνουν να δεχτεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10