16χρονος star αγόρασε σπίτι αξίας 1,3 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο λόγος για τον 16χρονο τραγουδιστή, Justin Bieber, που απέκτησε αυτό το σπίτι, αξίας 1,3 εκατομμυρίων ευρώ ως δώρο για τα γενέθλιά του! Ένα διαμέρισμα που, για κάποιους, παραμένει μόνο στα πλαίσια της φαντασίας τους!

Η μητέρα και η γιαγιά του εφήβου, σύμφωνα με την Daily Mail, έκαναν καλή έρευνα αγοράς πριν καταλήξουν στο συγκεκριμένο σπίτι, που βρίσκεται στην καρδιά του Λος Άντζελες και το οποίο αγόρασαν για τα γενέθλια του Justin, που σύντομα θα γίνει 17. Το απόλυτο δώρο γενεθλίων για έναν έφηβο.

Ο χώρος του σαλονιού έχει θέα ολόκληρη την πόλη και ”φιλοξενεί” ένα εντυπωσιακό άσπρο πιάνο, μια επίπεδη και αρκετά μεγάλη τηλεόραση που μπήκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο τοίχο και συρόμενες πόρτες που οδηγούν στο μπαλκόνι. Επίσης, υπάρχει ένα ενσωματωμένο μπαρ με ειδικό ψυγείο γεμάτο με κρασιά, τα οποία όμως δεν θα μπορεί να καταναλώσει ο νεαρός μέχρι να ενηλικιωθεί!

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, μαζί με το διαμέρισμα αγόρασαν και δύο θέσεις υπογείου και ασφαλούς στάθμευσης, όπου θα στεγάζεται η πανάκριβη μαύρη Ferrari και η άσπρη Lamborghini Gallardo του Justin!

Read More

And More