Ο νεαρός popstar Justin Bieber λέει ότι προτιμά τις μεγάλες γυναίκες!

Είναι μόλις 16 χρονών αλλά παρ’ όλα αυτά μετράει πολλές καταθέσεις στην τράπεζα, είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και τα κορίτσια της εφηβείας και όχι μόνο έχουν γεμίσει το δωμάτιό του με αφίσες του. Είναι ο νεαρός pop star Justin Bieber κι έχει ήδη ανταλλάξει φιλιά με την Rihanna και την Κaty Perry.

Κι ενώ, όπως κάθε άλλος 16χρονος έτσι κι αυτός θα νομίζαμε ότι έλκεται από κορίτσια της ηλικίας του, το pop είδωλο των εφήβων βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Όλα ξεκίνησαν δέκα μέρες περίπου πριν όταν ο καναδός star κλήθηκε να δώσει ένα βραβείο στις Χρυσές Σφαίρες μαζί με την 14χρονη ηθοποιό Ηailee Stainfield. Ο νεαρός το ίδιο βράδυ εξέφρασε στην σκηνή τον θαυμασμό του τόσο για την ομορφιά όσο και για το ταλέντο της νεαρής.
Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, καλεσμένος του Jay Leno και στην εκπομπή Τhe Tonight Show ρωτήθηκε φυσικά αν θα έκανε ποτέ σχέση μαζί της. Τότε ο 16χρονος Justin απάντησε ότι είναι πολύ μικρή για εκείνον και ότι προτιμά τις… μεγαλύτερες!

Εδώ ο νεαρός pop star καλεσμένος του show.

Bέβαια, λίγες μέρες πριν πάει καλεσμένος στην εκπομπή ο ίδιος είχε κάνει post στην σελίδα του στο Twitter. “Hailee Steinfield. Την γνώρισα πριν λίγες μέρες στις Χρυσές Σφαίρες και είναι πολύ ταλαντούχα”. Ωστόσο, στην εκμπομπή βιάστηκε να συμπληρώσει ότι η προσέγγισή του στην νεαρή ηθοποιό ήταν καθαρά φιλική και χωρίς κανένα υπονοούμενο φλερτ.

Read More

And More