Δ. Καμπούρη στην Τατιάνα: “Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης έβλεπα πονηρά όνειρα!”

Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις!” ήταν σήμερα η Δέσποινα Καμπούρη. Η νεαρή παρουσιάστρια που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μίλησε για το μωράκι που περιμένει και τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη.

“Είμαι 7 μηνών έγκυος και έχω πάρει 8 κιλά, χωρίς προσπάθεια. Είμαι χαλαρή, όμως, απολαμβάνω την κάθε στιγμή και δεν έχω αγχωθεί ακόμη, αλλά ξέρω ότι τους τελευταίους δυο μήνες παίρνεις τα περισσότερα κιλά. Φοβάμαι, πάντως μην κάνω ραγάδες στην κοιλιά. Είμαι συνέχεια με κρέμες”, είπε χαρακτηριστικά και μιλώντας για το φύλο του μωρού ανέφερε: “Από την πρώτη στιγμή ήθελα κοριτσάκι και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό”.

Η Δέσποινα Καμπούρη απάντησε αρχικά στις ερωτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη.
Στην ερώτηση αν ήταν έτοιμη να κάνει παιδί, η Δέσποινα είπε: “Ήταν συνειδητή απόφαση να κάνω παιδάκι. Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια. Με τον Βαγγέλη αισθανθήκαμε ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε παιδί. Το θέλαμε πολύ. Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος τπυ το ανακοίνωσα και χάρηκε πολύ. Είμαι 29 χρόνων και ένιωσα έτοιμη γι’ αυτό το βήμα”.
Η Δέσποινα έχει ανασφάλειες τώρα που είναι έγκυος;
Φοβάμαι μήπως ο ερχομός του μωρού επηρεάσει τη σχέση μου με τον Βαγγέλη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου αυτήν την περίοδο”, είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η ίδια αποκάλυψε πως τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης της έβλεπε σεξουαλικά όνειρα. “Τους πρώτους μήνες έβλεπα ακατάλληλα όνειρα. Δεν ξέρω φταίνε οι ορμόνες μου; Αφού ξυπνούσα κάθε πρωί και έλεγα: “τι θα δούμε το βράδυ;”. Τώρα πάντως, έχουν σταματήσει!”, συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Δέσποινα μίλησε και για τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια και ο Βαγγέλης είναι μηχανικός σκαφών στην εταιρεία φουσκωτών της οικογένειάς του. “Ο Βαγγέλης είναι τρελός με τη θάλασσα και είναι πολύ καλός καπετάνιος. Όταν ταξιδεύω μαζί του με το φουσκωτό νιώθω μεγάλη ασφάλεια. Ο Βαγγέλης είναι πολύ προστατευτικός μαζί μου”, σημείωσε.

Τέλος, η ίδια μίλησε και για την εκπομπή της στο Alter που ξαναρχίζει την προβολή της από το Σάββατο και δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη με το come back της.
Δες το βίντεο:

Read More

And More