Δ. Καμπούρη: Πότε θα ντυθεί νυφούλα;

Στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Δέσποινα Καμπούρη που μπήκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνη της και περιμένει μέσα στους επόμενους δυο μήνες να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Βαγγέλης Ταρασιάδης περιμένουν με αγωνία την έλευση της κορούλας τους και ήδη έχουν αρχίσει τη μετακόμιση στο νέο τους σπίτι. Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη”,η παρουσιάστρια του “Lifestyle” αναφέρθηκε στις αλλαγές που καθημερινά παρατηρεί στο σώμα της και αποκάλυψε πότε θα ντυθεί νυφούλα.

“Δεν μπορώ να σας το περιγράψω… Έχω πάθει πλάκα, πριν ένα μήνα δεν ήμουν έτσι! Νομίζω ότι πρέπει να έχω πάρει γύρω στα δέκα κιλά, αλλά έχω να ζυγιστώ καμία εβδομάδα”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Ότι αλλάζει το σώμα, αλλάζει. Το βλέπω και στην κοιλιά μου, και στα πόδια μου… Παχαίνεις, πρήζεσαι, κάνεις κατακράτηση… Αλλά νομίζω ότι είναι μύθος ότι δεν μπορεί να είναι σέξι μια γυναίκα στην εγκυμοσύνη… Είμαι πεπεισμένη ότι, με το που θα γεννήσω, θα μπω κατ’ ευθείαν σε πρόγραμμα και θα επανέλθω. Θέλω να πιστεύω ότι θα επανέλθω γρήγορα”.
Ακόμη, η ίδια σημείωσε ότι έχει κουραστεί πολύ αυτήν την περίοδο με τη μετακόμιση που κάνουν και δήλωσε πως ο γάμος τους δεν θα γίνει φέτος. “Φέτος δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε το θρησκευτικό γάμο. Θα παντρευτούμε του χρόνου και επειδή είμαστε καλοκαιρινοί τύποι θα παντρευτούμε του χρόνου το καλοκαίρι”, είπε.

Read More

And More