Καμπούρη – Ταρασιάδης: Σύννεφα στη σχέση τους;

Έντονες δυσκολίες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν στη σχέση τους η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης. Το γνωστό ζευγάρι που πριν λίγο καιρό απέκτησε μια πανέμορφη κορούλα δεν τα πηγαίνει καλά, ενώ πληροφορίες τους θέλουν να έχουν μετακομίσει σε ξεχωριστά σπίτια.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του “ΟΚ!” η σχέση του ζευγαριού βρίσκεται σε κρίση και οι δυο τους κάνουν προσπάθειες να την σώσουν.
Η 29χρονη παρουσιάστρια πάντως, έγραψε στο προσωπικό της blog: “Πρόσφατα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι απεχθάνομαι τους υπέρμετρα εγωιστές άντρες. Τελικά, ο τύπος άντρα που με γοητεύει είναι αυτός που γίνεται λιώμα για την αγάπη του. Αυτός που θα παρακαλέσει, θα προσπαθήσει, θα παραδεχτεί τον έρωτά του και θα θυσιαστεί γι’ αυτόν. Πάντως επιμένω ότι μόνο αυτοί οι άντρες αξίζουν χώρο στην καρδιά μας και στη ζωή μας. Αυτό το post θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλες τις single moms, στις μαμάδες που επέλεξαν να χωρίσουν έχοντας ένα παιδάκι, στις μαμάδες που εγκαταλείφθηκαν, στις μαμάδες που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους”.
Ενώ πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι ο Βαγγέλης πάντα θα είναι ο μπαμπάς της κόρης της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και μαζί.
Ο φωτογραφικός φακός, όμως, απαθανάτισε το ζευγάρι μαζί με την κορούλα του σε απογευματινή τους βόλτα στο “Golden Hall”.

Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” και το “Hello!”

Read More

And More