Δ. Καμπούρη – Β. Ταρασιάδης: Μαζί μετά τα σύννεφα στη σχέση τους!

Ξανά μαζί φαίνεται πως η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης, μετά την κρίση στη σχέση τους. Παρά τα σύννεφα που υπήρξαν, λίγο μετά τη γέννηση της μικρής τους πριγκίπισσας, οι δυο τους φαίνεται πως έχουν έρθει πιο κοντά και εμφανίζονται όλο και πιο συχνά μαζί.
Πριν λίγες μέρες τους είδαμε στα βαφτίσια της κορούλας τους Ελένης που έγιναν στην Ανάβυσσο. Οι δυο τους ήταν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί και πόζαραν αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό, δείχνοντας πως η σχέση τους έχει αναθερμανθεί.

Η Δέσποινα έλαμπε από ευτυχία μέσα στο μακρύ κοραλί φόρεμά της και είχε ένα μεγάλο χαμόγελο κάθε φορά που ήταν μαζί με τον Βαγγέλη. Κι αν κάποιοι θεώρησαν πως βρέθηκαν μαζί μόνο για τη βάφτιση της κορούλας τους, μια νέα κοινή έξοδος έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι δυο τους περνούν περισσότερο χρόνο ο ένας δίπλα στον άλλον.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής το ζευγάρι έδωσε το “παρών” στη βάφτιση της κορούλας της Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου. Οι δυο τους έφθασαν μαζί στην εκκλησία και δεν σταμάτησαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου και να ανταλλάσσουν τρυφερές ματιές.

Όσοι τους γνωρίζουν, μάλιστα, μιλούν για ένα ταιριαστό ζευγάρι που ήταν ιδιαίτερα αγαπημένο και η είδηση για την κρίση στη σχέση τους είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι δυο τους έχουν κρατήσει ιδιαίτερα καλή επικοινωνία και τον τελευταίο καιρό, έκαναν προσπάθειες επανασύνδεσης και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους…

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού:

Read More

And More