Δέσποινα Καμπούρη: Οι προετοιμασίες του γάμου και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου μωρού!

Σε πυρετό προετοιμασιών ενόψει το γάμου της που θα γίνει το καλοκαίρι στην Κύθνο είναι αυτήν την περίοδο η Δέσποινα Καμπούρη, που δηλώνει πολύ χαρούμενη για τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Η γνωστή δημοσιογράφος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη και μιλά στο περιοδικό “ΕΓΩ!” για όλα.
Ο γάμος που θα γίνει όπως έχει ονειρευτεί, η κρίση που πέρασε η σχέση του ζευγαριού, η μικρή Έλενα που θα γίνει παρανυφάκι, αλλά και το ενδεχόμενο να έρθει ένα δεύτερο μωρό τη ζωή της, είναι μερικά θέματα για τα οποία μίλησε στη συνέντευξή της.
“Αν προκύψει ένα δεύτερο παιδί καλώς να έρθει. Αν πάλι δεν συμβεί δεν πειράζει”, αποκαλύπτει η Δέσποινα Καμπούρη και συμπληρώνει: “Πάντα είχα ευαισθησίες με τα παιδιά και γι’ αυτό από πολύ μικρή ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Οπότε για εμένα η μητρότητα ήταν μια πολύ συνειδητή επιλογή”.

Μιλώντας για το γάμο της, δήλωσε: “Πάντα ήθελα να παντρευτώ στη θάλασσα. Βρήκα ένα εκκλησάκι πάνω στο κύμα. Μια πανέμορφη παραλία και ένα ταβερνάκι όπου θα γίνει το πάρτι”.
Τέλος, για την κρίση που πέρασε η σχέση με τον αγαπημένο της και το αν είπε ποτέ “ή θα προχωρήσουμε ή θα το διαλύσουμε”, εξομολογήθηκε: “Τέτοιο δίλημμα δεν τέθηκε ποτέ. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα πως θα χωρίζαμε. Ούτε εγώ, ούτε ο Βαγγέλης πιστέψαμε κάτι τέτοιο. Περνούσα μια πολύ δύσκολη ψυχολογικά και συναισθηματικά φάση και δυσκολευόμουν να διαχειριστώ κάποια πράγματα, κυρίως μετά την εγκυμοσύνη. Αλλά τώρα θεωρώ πως με τον Βαγγέλη αγαπιόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Όλα αυτά που περάσαμε μας έδεσαν πάρα πολύ. Γι’ αυτό και δεν έχω καμιά αμφιβολία γι’ αυτόν το γάμο”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More