Δέσποινα Καμπούρη: Πλησιάζει η ώρα του γάμου της!

Αντίστροφα για το γάμο της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη μετρά η Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θα παντρευτεί στις 14 Ιουνίου στην Κύθνο και θα έχει παρανυφάκι την κορούλα της Έλενα.
Το ζευγάρι έχει οργανώσει ήδη τις περισσότερες λεπτομέρειες του γάμου και περιμένει με αγωνία την μεγάλη μέρα. Χθες μάλιστα, η Δέσποινα ανέβασε στο προφιλ της στο Instagram μια φωτογραφία με φόντο νυφικά φορέματα και έγραψε “keep cal and get married”, συμπληρώνοντας πως έχουν μείνει μόνο 5 μέρες ακόμη για το γάμο και δεν προλαβαίνει.

/

Αξίζει να αναφέρουμε πως για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, εμπιστεύτηκε την Elite Events Athens και τις αδερφές Τίνα και Πέννυ Ξoυράφη. Μια εταιρεία με βάση το Λονδίνο και με επέκταση στην Σαντορίνη, μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, που έχει αναλάβει τη διακόσμηση αλλά και τις φωτογραφίσεις πολλών celebrity! (Δες εδώ τι αποκάλυψαν οι σχεδιάστριες του γάμου της στο TLIFE)
Ενώ, πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός την είχε συναντήσει και στην πρώτη πρόβα του νυφικού της (Δες εδώ φωτογραφίες).

Read More

And More