Χλιδάτες διακοπές των γιων του Καντάφι σε Μύκονο και άλλα ελληνικά νησία!

Από τους αγαπημένους προορισμούς των γιων του Καντάφι φαίνεται πως είναι τα ελληνικά νησιά. Τόσο ο μικρός του γιος Μουτασίμ, όσο και ο Αλ-Σααντί Καντάφι έχουν βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα μας και έχουν περάσει τις διακοπές τους μέσα στη χλιδή.

Η Μύκονος είναι από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του 34χρονου Μουτασίμ, ο οποίος διασκεδάζει συνήθως το Guzel-Remezzo, πίνωντας ακρινή σαμπάνια Cristal Magnum, την οποία πάντα δοκιμάζει πρώτος, κάποιος από τους άντρες της προσωπικής του φρουράς και συνοδεύεται από όμορφα μοντέλα. Ο ίδιος διασκεδάζει ως το πρωί και συνήθως κάνει αστρονομικούς λογαριασμούς και δίνει φιλοδώρημα που μπορεί να αγγίζει τα 10.000 ευρώ. “Ευγενικός και γαλατόμος, σε κάθε μαγαζί που πηγαίναμε δεν άφηνε λιγότερο από 3.000 πουρμπουάρ”, δήλωσε στην “Real Life” κοσμική κυρία της Αθήνας.

Παρόλο όμως, που αγαπά την Μύκονο, στην οποία παιρνά πάντα λίγες μέρες του καλοκαιριού, ο “Μούτι”, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του βρέθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα στην Αθήνα, στο πάρτι του Ελληνικύπριου συνεργάτη και φίλου του Κυριάκου Γεωργίου. Εκεί γνώρισε και την Υβόννη Μπόσνιακ, που εργάζεται στο τμήμα δημοσίων σχέσεων μιας από τις εταιρείες του επιχειρηματία.

Ωστόσο, και ο μεγαλύτερος γιος του Καντάφι, ο Αλ-Σααντί φαίνεται πως έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη χώρα μας, χάρη στη φιλία του με τον άλλοτε συμπάικτη του Ζήση Βρύζα. Ο Αλ-Σααντί πήγε το 2008 στην Πάρο και το 2009 στη Μύκονο.

Όσο για τη διαμονή τους, οι ίδιοι φαίνεται πως επιλέγουν πάντα τα πιο ακριβά καταλύματα. Η προεδρική βίλα Diamond του Santa Marina στον Όρνο, στην οποία διέμενε ο Μουτασίμ είναι περίπου 400 τ.μ. (με πισίνα, τζακούζι) και κοστίζει 7.950 ευρώ το βραδιά. Ενώ, δεν δίστασαν να νοικιάσουν τη θαλαμηγό Salute για να την βλέπουν στα “ανοιχτά”.

Read More

And More