Bομβαρδίζει τη Μιζουράτα o Καντάφι – Πληροφορίες για νεκρά παιδιά

Στρατιωτικές δυνάμεις πιστές στον συνταγματάρχη Καντάφι βομβαρδίζουν την πόλη Μιζουράτα της δυτικής Λιβύης, που τελεί υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, και υπάρχουν νεκροί, ανάμεσά τους και τέσσερα παιδιά που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που επλήγη, δήλωσε κάτοικος της πόλης στο πρακτορείο Ρόιτερς.

“Η κατάσταση εδώ και πολύ κακή. Τανκς άρχισαν να βομβαρδίζουν την πόλη σήμερα το πρωί… Ελεύθεροι σκοπευτές παίρνουν επίσης μέρος στις επιχειρήσεις. Ένα ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο χτυπήθηκε και σκοτώθηκαν τέσσερα παιδιά που επέβαιναν, το μεγαλύτερο ήταν 13 ετών”, δήλωσε τηλεφωνικά στο Ρόιτερς ο κάτοικος που ονομάζεται Μοχάμεντ και βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο της πόλης.
Ο ίδιος δήλωσε πως οι νεκροί φθάνουν τους σαράντα. Οι πληροφορίες προέρχονται από μέλος επιτροπής των αντικαθεστωτικών δυνάμεων αρμόδιας για την ιατρική περίθαλψη. Δεν διευκρινίζεται πόσοι από τους νεκρούς είναι άμαχοι και πόσοι αντικαθεστωτικοί μαχητές.
Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή.
Ακόμη, αμερικανικό πολεμικό αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε αγρό της Λιβύης πιθανότατα ύστερα από μηχανική βλάβη και ο πιλότος του διασώθηκε από δυνάμεις των αντικαθεστωτικών, αναφέρει σήμερα στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph. Σύμφωνα με απεσταλμένο της εφημερίδας στη Λιβύη, το αεροσκάφος είναι ένα F-15E Eagle. Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής την πληροφορία αυτή.
Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More