Oι Αμαζόνες του Καντάφι! Δες τις γυναίκες σωματοφύλακες του Λίβυου ηγέτη

Οι αμαζόνες του Συνταγματάρχη Μωαμάρ Άλ Καντάφι, είναι οι γυναίκες που προστατεύουν καθημερινά με τα όπλα, και με το ίδιο τους το κορμί αν χρειαστεί τον ηγέτη της Λιβύης. Οπουδήποτε εμφανίζεται ο Καντάφι εκείνες δημιουργούν ένα προστατευτικό κλοιό γύρω του και δεν αφήνουν κανένα να τον πλησιάσει.

Ο αριθμός τους αγγίζει τις 40 και ο μύθος λέει ότι για να περάσει κάποια τις εξετάσεις και να γίνει μια “αμαζόνα” του Συνταγματάρχη πρέπει να είναι παρθένα… Υπάρχουν γυναίκες σωματοφύλακες του Καντάφι που τις εμπιστεύεται περισσότερο και από τα παιδιά του. Είναι μαζί του για 10 και 15 χρόνια.

Οι περισσότερες είναι σαγηνευτικά μελαψές, εξωτικές, με φιδίσια κορμιά σαν να έχουν βγει από κάποια ταινία. Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες. Κάποιες άλλες είναι άγριες και με ένα τους βλέμμα σε παγώνουν. Υπάρχουν και μερικές που συναγωνίζονται σε όγκο, άνδρες bodybuilders. Όλες πάντως ανεξάρτητα τη σωματική τους διάπλαση είναι εκπαιδευμένες να σκοτώσουν και πρόθυμες να σκοτωθούν για τη ζωή του ηγέτη τους.

Το δέσιμο του Καντάφι με τις αμαζόνες του είναι εντυπωσιακό. Στην πραγματικότητα έχει αποθέσει τη ζωή του στα χέρια τους και εκείνες το ξέρουν. Σε μια περιοδεία του σε χώρες της Αφρικής το 1984, επισκέφθηκε και την Αιθιοπία. Στην Αντίς Αμπέμπα θα έδινε συνέντευξη τύπου σε Αιθίοπες αλλά και σε ξένους δημοσιογράφους. Ήθελε μέσα στην αίθουσα και γύρω του να υπάρχουν οι αμαζόνες του οπλισμένες. Η αστυνομία της Αιθιοπίας το απαγόρευσε. Ο Συνταγματάρχης επέμενε αλλά δεν κατάφερε κάτι. Οι Αμαζόνες αφοπλίστηκαν και ευγενικά τις έβγαλαν από την αίθουσα. Ο Καντάφι έγινε έξαλλος. Θεώρησε ότι εξευτέλισαν τις γυναίκες του, άρα και εκείνον. Εγκατέλειψε την συνέντευξη, και αποχώρησε από τη χώρα μαζί με τις γυναίκες του με προορισμό τη Μέκκα για να προσευχηθεί.

Σε μια απόπειρα εναντίον της ζωής του Καντάφι το 1998, η πανέμορφη Αίσα, η αγαπημένη σωματοφύλακας του Καντάφι και η κορυφαία σε ικανότητες, κάλυψε με το κορμί της τον Συνταγματάρχη. Οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Το κορμί της Αίσα δέχτηκε περισσότερες από 15 σφαίρες πριν ξεψυχήσει, άλλες 7 αμαζόνες τραυματίστηκαν από τα πυρά. Ο Καντάφι δεν έπαθε το παραμικρό. Οι επίδοξοι εκτελεστές του ηγέτη της Λιβύης εξολοθρεύτηκαν από τις υπόλοιπες γυναίκες της φρουράς του.

Διάβασε περισσότερα στο ΟnAlert.gr

Read More

And More