B. Kαγιά: ”Πρέπει να γίνω μαμά”!

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ”Βράδυ”. Εκεί μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας της τα οποία μόνο εύκολα δεν ήταν.

”Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Εκείνη την εποχή υπήρχε μία πολύ άσχημη φήμη για το modeling γιατί ήταν και άγνωστος ο χώρος. Δεν ήμουν ποτέ το σέξι κοριτσάκι, ήμουν σεμνό. Έβαζαν τις φωτογραφίσεις μου στους τοίχους του σχολείου με σχόλια από κάτω. Οι μανάδες δεν άφηναν τα κοριτσάκια να κάνουν παρέα μαζί μου. Γενικά πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο, ψυχολογικά”, παραδέχεται.

Η Βίκυ μίλησε και για την σχέση της με τον Νίκο Κριθαριώτη μετά το γάμο: ”Δεν άλλαξε τίποτα τώρα με τον γάμο. Ίσα ίσα. Τώρα είμαι πιο κουλ από ότι ήμουν. Αλλά ο Νίκος δεν κάνει καμία δουλειά στο σπίτι, όλα εγώ τα κάνω. Όλα κάποια στιγμή αλλάζουν και πρέπει να γίνω και μαμά. Αλλά το αφήνω στο φλου. Δεν κάνω πρόγραμμα”.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο με τη δοκιμασία που είχαν βάλει στα κορίτσια του Next Top Model να ποζάρουν με έντομα και ερπετά. Κλήθηκε και η Βίκυ να κάνει το ίδιο και δεν δίστασε καθόλου.

Read More

And More