Β. Καγιά στην Τατιάνα: “Μέσα στον επόμενο χρόνο θα ήθελα ένα παιδί!”

Ένα διάλειμμα από τις τελευταίες πρόβες που κάνουν στις Oλυμπιακές Eγκαταστάσεις Ξιφασκίας για το MadWalk, έκανε η Βίκυ Καγιά και μίλησε για το fashion event και τον έγγαμο βίο.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γίνει το συγκεκριμένο event. Είναι ένα project που έχει ξεκινήσει από την Αγγλία και την Αμερική. Είναι το πρώτο fashion music event που θα γίνει στην Ελλάδα. 8 Έλληνες σχεδιαστές ενώνουν τις δυνάμεις τους με 8 μεγάλους καλλιτέχνες. Είναι κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.
Η ίδια ανέφερε πως θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στο event και αποκάλυψε πως πίσω από αυτό βρίσκονται 150 μοντέλα και ανάμεσα σε αυτά είναι και κορίτσια από το περσινό, αλλά και το φετινό “Next top model”.
“Υπάρχουν πολλά μοντέλα, στυλίστες, αλλά και οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες που κάνουν πρόβες τις δυο τελευταίες μέρες. Η Τάμτα θα ανοίξει τη βραδιά τραγουδώντας ένα νέο κομμάτι και θα είμαστε όλοι πολύ ωραία ντυμένοι”, πρόσθεσε.
Παράλληλα, μιλώντας για το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, ανέφερε ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο “Ελπίδα”.
Όσον αφορά τον έγγαμο βιο η Βίκυ Καγιά είπε πως δεν έχει συνηθίσει ακόμη να χρησιμοποιεί το επίθετο του συζύγου της. Όταν η Τατιάνα την ρώτησε πως απαντά όταν στο τηλέφωνο ζητούν την κυρία Κριθαριώτη εκείνη απάντησε το εξής: “Συνήθως τους ρωτάω “Ποια θέλετε την Κλέλια ή τη Σήλια”;”, είπε με μια δόση χιούμορ.
Παρόλα αυτά, η ίδια ανέφερε πως πριν παντρευτεί με τον Νίκο Κριθαριώτη συζούσαν και όπως το περίμενε, μετά το γάμο δεν άλλαξε τίποτα στην καθημερινότητά τους. “Το θέμα του γάμου είναι πολύ όμορφο και γλυκό, αλλά δεν αλλάζουν και πολλά. Μόνο όταν θα έρθει ένα παιδί θα γίνουν αλλαγές.
Τέλος, για το θέμα του παιδιού, η Βίκυ Καγιά είπε πως όποτε έρθει ένα παιδί είναι καλοδεχούμενο. “Παντρευτήκαμε για να κάνουμε οικογένεια, αλλά δεν είναι είπαμε ότι το παιδί θα έρθει τώρα, ή τον επόμενο μήνα. Μέσα στον επόμενο χρόνο θα ήθελα”, δήλωσε.

Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More