Β. Καγιά: Της έκανε πρόταση γάμου ο Η. Κρασσάς; Τι αποκάλυψε ο Γ. Λιάγκας στο Πρωινό

Τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Ηλία Κρασσά φαίνεται πως έχει βρει η Βίκυ Καγιά και δεν είναι απίθανο να δούμε το ζευγάρι σύντομα να επισημοποιεί τη σχέση του.
Μπορεί οι δυο τους να μην είχαν παραδεχτεί ως σήμερα ότι είναι μαζί και στις αρχές να δήλωναν μόνο φίλοι και συνεργάτες, το τρυφερό ειδύλλιο όμως ανάμεσά τους φαίνεται πως άνθησε. Σε συνέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό «Hello!», η Βίκυ Καγιά μίλησε πρώτη φορά για τον καλό της και αποκάλυψε: «Σε έναν άντρα με μαγνητίζουν τα καθαρά του μάτια, το έξυπνο βλέμμα και τα χέρια», ενώ πρόσθεσε πως αν ξαναέκανε γάμο, θα ήταν εντελώς διαφορετικός από την πρώτη φορά.
Μόλις, άκουσε τη συνέντευξή της Βίκυς, ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» έσπευσε να πει πως πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και έκανε την αποκάλυψη: «Εγώ ξέρω ότι ο Ηλίας Κρασσάς έχει κάνει πρόταση γάμου στην Βίκυ Καγιά».
Η Φαίη, βέβαια, έσπευσε να πει πως η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο δεν φορά δαχτυλίδι ακόμη, αλλά ο Γιώργος της απάντησε πως λέει αυτό που ξέρει.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν έρθει πολύ κοντά και μετά τη φωτογράφηση της Καγιά για την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων του συντρόφου της, ήρθε και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού. (Δες φωτογραφίες από την κοινή τους εμφάνιση).

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More