Βίκυ Καγιά: Γνώρισε τα παιδιά του συντρόφου της Ηλία Κρασσά!

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ εμφανίστηκε σήμερα στο “Πρωινό” Ant1 και μίλησε στο Γιώργο Λιάγκα για όλα, η Βίκυ Καγιά. Λαμπερή και χαρούμενη, αφού ο έρωτας της έχει αλλάξει τη ζωή, ξεκαθάρισε στον παρουσιαστή ότι δεν παντρεύεται, εισπράττοντας μάλιστα και τη συγγνώμη του για τη φήμη που ξεκίνησε ο ίδιος πριν λίγους μήνες και μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή της.
Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως υπήρχε φιλική και επαγγελματική σχέση με τον σύντροφό της και σιγά σιγά αυτό εξελίχθηκε σε έρωτά. Τώρα δηλώνει πολύ χαρούμενη και λέει πως δεν κρύβεται. “Από την πρώτη στιγμή είχαμε αμοιβαία έλξη. Αλλά αν κάτι δεν είναι σίγουρο, δεν είναι καλό να λέγονται πράγματα”, είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι ούτε παντρεύεται ακόμη, ούτε ισχύει το ότι ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τον Ηλία Κρασσά. “Δεν έχει συμβεί ακόμη να πούμε ότι θα συγκατοικήσουμε. Δεν ψάχνουμε σπίτι με τον Ηλία”.
Τέλος, στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν έχει γνωρίσει τα παιδιά του Ηλία Κρασσά, είπε: “Φυσικά και έχω γνωρίσει τα παιδιά του συντρόφου μου. Το παράξενο θα ήταν να μην το έχω κάνει. Τα παιδιά είναι πολύ όμορφο πράγμα”, ενώ εξομολογήθηκε πως ήταν καλύτερα που τελικά δεν έκανε παιδί με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη, γιατί αυτό θα περιέπλεκε τα πράγματα στο χωρισμό τους.
Δες video:

Read More

And More