Βίκυ Καγιά: “Είμαι ανοιχτή στη συγκατοίκηση και τον γάμο!”

Για τη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά, την παραπληροφόρηση για το αν παντρεύεται που ξεκίνησε από ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και όλα όσα έχουν να κάνουν με τη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο μίλησε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό People.
“Είμαι ανοιχτή στη συγκατοίκηση και το γάμο!”, δηλώνει η Βίκυ Καγιά, αλλά ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν δεν συγκατοικεί με τον σύντροφό της Ηλία Κρασσά. “Θεωρώ ότι αυτά τα πράγματα γίνονται και λίγο μόνα τους. Δεν λες “τώρα θα συγκατοικήσω, τώρα θα γίνει αυτό, τώρα θα γίνει το άλλο” (…) Χρειάζομαι μια αλλαγή, αλλά το σκέφτομαι ακόμη. Έχω κάποια πράγματα στη μητέρα μου, κοιτάζω ένα σπίτι που έχω βρει και μου αρέσει στο Κέντρο, μένω και κάποιες φορές στον Ηλία. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει τι θα κάνω”, είπε χαρακτηριστικά.

Για το αν παντρεύεται δήλωσε: “Τι να σου πω, δεν παντρεύομαι αυτή τη στιγμή. Υπήρξε παραπληροφόρηση και έγινε προφανώς κάποια παρεξήγηση, αλλά όλα καλά. Τώρα το τι θα γίνει αργότερα δεν μπορώ να το ξέρω”. (Δες εδώ τη συγνώμη του Γιώργου Λιάγκα στην Βίκυ Καγιά)
Για το αν έχει πιεστεί και έχουν έρθει γρήγορα αλλαγές στη ζωή της, ανέφερε: “Ξέρεις, όσες φορές πίεσα τα πράγματα, δεν μου βγήκε σε καλό. Για χρόνια ζούσα σε στρατιωτικό καθεστώς, με χιλιάδες “πρέπει”, κάστινγκ, προθεσμίες. Τώρα πια δεν θέλω. Πλέον θέλω να έρχονται τα πράγματα μόνα τους και άμα έρθουν. Είτε αυτό είναι παιδί, είτε γάμος, είτε συγκατοίκηση. Και η σχέση μου με τον Ηλία ήρθε πάρα πολύ φυσικά. Ήμασταν μήνες φίλοι. Σχεδιάζαμε το paper του Fresh, γελούσαμε, περνούσαμε όμορφα. Δεν τον πίεσα, δεν με πίεσε, δεν με άγχωσε και δεν τον άγχωσα. Θα μπορούσε και να μην έχει γίνει. Αλλά όσο δουλεύαμε μαζί και όσο βγαίναμε μαζί, είδαμε πόσα πολλά κοινά σημεία έχουμε”.

Πώς βλέπει όμως, το θέμα της ψυχανάλυσης;
“Βρίσκω μεγάλο καλό στη ψυχανάλυση, αν και πρέπει να θέλεις να κάνεις πραγματικά μια αλλαγή μέσα σου”.
Λέει εύκολα “τέλος” σε μια σχέση;
“Για να “σπάσω” κάτι, έχω βασανιστεί και σκεφτεί πολύ. Έχω προειδοποιήσει. Γι’ αυτό όταν τελειώνει, δεν γυρνάω πίσω”.
Τέλος για τη συνεργασία με την μητέρα της αποκάλυψε: “Είναι δύσκολο να συνεργάζομαι με την μαμά μου. Μέχρι να διαχωρίσουμε πως “εδώ δεν είμαι κόρη, αλλά συνεργάτης”. Μας πήρε χρόνο”.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More