Βίκυ Καγιά: Μιλά για τη σχέση της με τον Ηλία και τα παιδιά του, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου!

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα στο χώρο της μόδας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αφού μετρά τουλάχιστον 20 χρόνια στην πασαρέλα και τώρα βρίσκεται στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, που στα 35 της πια, είναι πιο ήρεμη, πιο κατασταλαγμένη και, ίσως, πιο ολοκληρωμένη από κάθε άλλη στιγμή της – και στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην επαγγελματική.
Η δημιουργός του “Fashion Workshop” φωτογραφήθηκε κοντά στη σχολή της, από την φωτογράφο Genevieve Majari και μίλησε στο “Down Town” Κύπρου για όλα. (Δες εδώ τα backstage της φωτογράφησης)

Θεωρείς ότι η ζωή σού έχει φερθεί καλά μέχρι τώρα;
Ναι, νιώθω πολύ ευλογημένη. Και τα ανάποδα και τα άσχημα που μου έτυχαν, ήρθαν για να κάνω το επόμενο βήμα και να προχωρήσω. Δεν θα άλλαζα το παραμικρό κομμάτι στη ζωή μου.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ξαναπαντρεύεσαι. Ισχύει;
Εκείνη τη μέρα που ξεκίνησε αυτή η φήμη, νευρίασα. Όμως το έλυσα το θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα και όλα καλά. Εκείνη τη μέρα χτύπαγαν συνέχεια τα τηλέφωνα και όλοι ήθελαν μία επιβεβαίωση ή μία διάψευση. Και τι να πω; Ούτε τη δουλειά μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε στη σχολή! Δεν είπε κάτι κακό ο άνθρωπος, αλλά όχι, δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Απλά δημιουργήθηκε μία, άνευ λόγου, αναστάτωση.

Ωστόσο, θα προχωρούσες και σε δεύτερο γάμο ή αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει οριστικά πια για σένα;
Βεβαίως και θα παντρευόμουν ξανά, για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Άκουσε, το ότι μπορεί να απέτυχε ο πρώτος μου γάμος, δεν σημαίνει ότι δεν θα το επιχειρήσω ξανά με τον κατάλληλο άνθρωπο. Στη ζωή κάποια πράγματα χαλάνε, για να φτιάξουν κάποια άλλα. Τα λάθη μάς διδάσκουν πολλά, αλλά δεν θα παντρευόμουν επειδή «έτσι πρέπει», αλλά επειδή θα το ήθελα.
Ο σύντροφός σου, Ηλίας Κρασσάς, θα μπορούσε να είναι ο επόμενος σύζυγός σου;
Με τον Ηλία έχω μία ήρεμη και ισορροπημένη σχέση, ζω όμορφα. Τον γάμο, γενικότερα, τον θεωρώ ως μία φυσική εξέλιξη οποιασδήποτε πετυχημένης σχέσης. Αυτό είναι ο γάμος: η συνέχεια, η επισφράγιση, αν θες, κάποιων πραγμάτων. Δεν είναι νόμος.

Έχεις πετύχει κάτι πολύ δύσκολο: το να καταφέρεις να έχεις πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του Ηλία. Αυτό πώς έγινε;
Μα, είναι αξιολάτρευτα παιδιά! Γενικά, λατρεύω τα παιδάκια. Και έχω τέσσερα βαφτιστήρια που τα υπεραγαπώ! Μαθαίνω από τα παιδιά, τα εκτιμώ, τα σέβομαι και κάθε φορά που είμαι κοντά τους, γίνομαι κι εγώ παιδί. Όποτε βλέπω τα παιδιά του Ηλία, κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και αυτό με ξεκουράζει, ξεφεύγει το μυαλό από τις σκοτούρες, την καθημερινότητα, τα λογιστικά της σχολής κλπ. Τους διαβάζω παραμύθια, παίζουμε, μου φτιάχνουν την ψυχή μου. Μόνο χαρά μου δίνουν τα παιδιά του Ηλία.
Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου!

Read More

And More