Αποκάλυψη σοκ της New York Post: Είναι φορέας του aids η καμαριέρα;

Αλλη μια ανησυχία προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες του Ντομινίκ Στρος Καν. Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της “New York Post” η 32χρονη καμαριέρα από την Δυτική Αφρική, έμενε σε διαμέρισμα στο Μπρονξ το οποίο νοικιάζεται αποκλειστικά για φορείς του AIDS και τις οικογένειές τους. Ανήκει στην Κοινότητα κατά του AIDS του Χάρλεμ.

Εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έμενε με την 15χρονη κόρη της έως τον Ιανουάριο. Τώρα, μένει σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στο High Bridge. Η εφημερίδα αναφέρει οτι δεν έχει καταφέρει να μάθει εαν η 32χρονη είναι φορέας λόγω του ιατρικού απορρήτου.

Όπως διαβάζουμε στο newsit το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την εκμίσθωση των διαμερισμάτων επιμένει οτι νοικιάζονται ΜΟΝΟ σε φορείς της ασθένειας.’Οπως τονίζουν, απαραίτητος όρος για να τους νοικιάσουν το διαμέρισμα, είναι τουλάχιστον ένα από τα μέλη της οικογένειας να είναι φορέας του AIDS.

Χήρα με μια 15χρονη κόρη η καμαριέρα

Η καμαριέρα δεν γνώριζε την ταυτότητα του Στρος Καν μέχρι την επόμενη μέρα της επίθεσης. Όπως ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της, η κοπέλα δεν γνώριζε πως ο άντρας που της επιτέθηκε είναι ο επικεφαλής του ΔΝΤ και δεν είχε ιδέα για την ταυτότητα του παρολίγον βιαστή της.

Η 32χρονη υπάλληλος του ξενοδοχείου Sofitel είναι χήρα με μία κόρη 15 ετών και κατάγεται από την Αφρικανική Γουϊνέα από όπου και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη πριν από 7 χρόνια, ανέφερε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της Τζέφρι Σαπίρο, σκιαγραφώντας το προφίλ της.

“Δεν είχε ιδέα για ποιος ήταν ούτε και είχε οποιεσδήποτε προγενέστερες συναλλαγές μαζί του” τόνισε ο Σαπίρο, που εξειδικεύεται σε υποθέσεις που αφορούν σωματικές βλάβες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος η 32χρονη θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, καθώς φοβάται για τη ζωή της. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της και αυτό την έχει τρομοκρατήσει.

Το επεισόδιο φέρεται ότι συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νέα Υόρκη, και η καμαριέρα δήλωσε ότι αγνοούσε την ταυτότητα του άντρα που της επιτέθηκε μέχρι την Κυριακή.

“Ένας φίλος της της τηλεφώνησε και την ρώτησε αν είχε καθόλου ιδέα ποιος ήταν ο άνθρωπος που της προσπάθησε να τη βιάσει”, είπε χαρακτηριστικά ο Σαπίρο.


Φοβούνται αυτοκτονία του Στρος Καν – Toυ έβαλαν μέχρι και μηχάνημα για να τσεκάρουν αν αναπνέει!

Υπό επιτήρηση έχει τεθεί ο Ντομινίκ Στρος Καν για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας στη φυλακή, καθώς είναι μεγάλη η πίεση που ασκείται επάνω του, μετά τις από όλα όσα έχουν συμβεί μετά την καταγγελία της καμαριέρας σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού.

Κάθε μισή ώρα ένας δεσμοφύλακας επισκέπτεται το κελί του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, καθώς φοβούνται πως ο Ντομινικ θα επιχειρήση να βάλει τέλος στην ζωή του.
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν ψυχολόγοι ερμηνεύοντας τα όσα είπε ο Στρος Καν κατά την μεταφορά του στις φυλακές Ράικερς. Μάλιστα φαίνεται πως έχουν τοποθετήσει και ειδικό μηχάνημα που ελέγχει ότι αναπνέει καθώς κοιμάται για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της φυλακής τον παρακολουθούν στενά ώστε να αποτρέψουν κάθε περίπτωση να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη.

Οι φυλακές Ράικερς που κρατείται ο Γάλλος πολιτικός
Στο μεταξύ, ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάϊκλ Μπλούμπεργκ πρόσφερε πλήρη κάλυψη στις αστυνομικές αρχές της πόλης του, οι οποίες δέχονται σφοδρή κριτική για τη μεταφορά με τις χειροπέδες στα χέρια, μπροστά στις κάμερες των ΜΜΕ, του Ντομινίκ Στρος Καν.
“Πράγματι είναι ταπεινωτικό, αλλά αν δε θέλεις να περπατάς έχοντας τα χέρια στις χειροπέδες τότε να μην παραβιάζεις το νόμο”, είπε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Όσο για τις συνθήκες κράτησής του, ο Στρος Καν πλέον κρατείται σε ένα κελί 3,5 επί 4 μέτρα, στις φυλακές Ράικερς, που θεωρούνται από τα πιο σκληρά σωφρονιστικά ιδρύματα με συμμορίες να τις διοικούν και για το λόγο αυτό, ο Ντομινίκ Στρος Καν θα φυλάσσεται επι 24ωρου βάσεως και δεν θα συναναστρέφεται άλλους κρατούμενους.

Read More

And More