Στρος Καν: Δείπνο με τη γυναίκα του σε κινέζικο εστιατόριο στη Ν.Υόρκη. Φωτογραφίες

Ελεύθερος πια μετά τη ροζ ιστορία που αποτέλεσε το σκάνδαλο της χρονιάς ο πρώην ισχυρός άνδρας του Δ.Ν.Τ Στρος Καν, έκανε την πρώτη δημόσια κοινωνική εμφάνιση με τη σύζυγό του, διάσημη δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ.

Με το χαμόγελο της ανακούφισης ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ο Καν και η Σινγκλερ, ντυμένοι κάζουαλ, έφθασαν με ταξί στην ChinaTown, στη Ν. Υόρκη,προκειμένου να δειπνήσουν σε ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της περιοχής, το Οriental Garden.

O Καν αφέθηκε ελευθερος στις 23 Αυγούστου αφού οι εισαγγελικές αρχές ανακάλυψαν ψεύδη στις καταγγελίες της 32χρονης καμαριέρας, έκριναν ότι δε θα μπορούσαν να στηρίξουν την υπόθεσή τους και ζήτησαν να αποσυρθούν οι κατηγορίες κατά του Ντομινίκ Στρος Καν για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση στη Ναφισάτου Ντιαλό.

Ο δικαστής Μάικλ Όμπους έκανε δεκτή –όπως αναμενόταν- την αίτηση και έστειλε την υπόθεση στο αρχείο και τον Ντομινίκ Στρος Καν στην ελευθερία και στη… Γαλλία. «Δεν βλέπω κανένα λόγο για να αρνηθώ το αίτημα για την απόσυρση των κατηγοριών», είπε ο δικαστής κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, που κράτησε περίπου 15 λεπτά, στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν.

Η πλευρά της Ναφισάτου Ντιαλό είχε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση, όπως και έκανε, αλλά απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο κι εκείνος θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στη Γαλλία και να μπει στην κούρσα για την προεδρία της χώρας του.

Πριν πάει στη Γαλλία όμως είπε να πάρει τη σύζυγό του και να την πάει για δείπνο στο Κινέζικο εστιατόριο κάτι που πιθανόν το έκανε για τους φωτογράφους θέλοντας δικαιωμένος πια να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του.

Δες φωτογραφίες


Κάνει το σήμα της νίκης η Σινγκλέρ; Η ψάχνει για ταξί;…


Μπορεί να μην έχουν πιαστεί χεράκι χεράκι, αλλά είναι χαμογελαστοί ….Τώρα τι γίνεται στο σπίτι τους είναι ένα άλλο θέμα καθαρά δικό τους…

Αυτό είναι το εσωτερικό του διάσημου Oriental Garden που δείπνησε το ζευγάρι

Read More

And More