Ε. Καϊλή: Νέα γυναίκα στη ζωή του πρώην σύντροφου της!

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος της σχέσης της Εύας Καϊλή και του Πασχάλη Διαμαντίδη. Ο νεαρός εφοπλιστής, μάλιστα, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και τον τελευταίο καιρό βγαίνει και όλο πιο συχνά με νεαρή παρουσιάστρια.
Ο λόγος για την Ειρήνη Περράκη, την νεαρή παρουσιάστρια που προέρχεται από γνωστή αθηναϊκή εφοπλιστική οικογένεια και τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πολύ κοντά με τον πρώην σύντροφο της Καϊλή. Ο φωτογραφικός φακός της “Real Life” την απαθανάτισε μαζί με τον Πασχάλη Διαμαντίδη στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αν και άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον μιλούν για μια τρυφερή φιλία, κανείς δεν προδικάζει την εξέλιξη της σχέσης τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι συχνές τους έξοδοι σε απόμερα στέκια της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης βοήθησαν τον γνωστό εφοπλιστή να ξεπεράσει το χωρισμό του και να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.
“Και οι δυο είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλουν να προκαλούν. Όμως τον τελευταίο καιρό περνούν πολύ καιρο μαζί και είναι πολύ καλά”, αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.

Την ίδια στιγμή, όμως, η βουλευτής βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας του χωρισμού της. Εκείνη, προσπαθεί να είναι απόμακρη και σιωπηλή και στις λίγες καλοκαιρινές της εμφανίσεις έδειχνε πολύ μελαγχολική. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η Εύα προσπαθώντας να αλλάξει λίγο παραστάσης πήγε ένα ταξίδι για μια εβδομάδα στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για σπουδές και η αδελφή της Μανταλένα.

Read More

And More