Κ. Καινούργιου: Ντύνεται νύφη κι αποκαλύπτει αν της έχει γίνει πρόταση γάμου!

Απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης εξαιτίας του καλοκαιρινού της έρωτα με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά. Και μπορεί να φορά νυφικό για τις ανάγκες της φωτογράφησης στο περιοδικό Νύφη, παραδέχεται όμως πως δεν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση γάμο από άνδρα. Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τη σχέση της, για τα σχέδια της και τα όνειρά της…

/

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού δεν μπορεί παρά να ρωτήσει για την παθιασμένη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά. Τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει άλλωστε οι φήμες πως οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

“Κάθε εβδομάδα διαβάζω κι ένα διαφορετικό σενάριο, οπότε δεν δίνω βάση και δεν ασχολούμαι. Το τι συμβαίνει με εμένα και τον Γιώργο το ξέρω καλά εγώ, αυτός και οι δικοί μας άνθρωποι. Από εκεί και πέρα δεν αφορά κανέναν άλλο”, αναφέρει στο περιοδικό.

/

Όσο για την… ώρα την καλή; Εξομολογείται πως δεν έχει βρεθεί ακόμη ο άντρας που να μπορέσει να εμπνευστεί από εκείνη και να την ζητήσει σε γάμο. Συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει δεχτεί ποτέ πρτόταση γάμου, απαντά: “Ποτέ! Ίσως δεν έχω ακόμη εμπνεύσει κανέναν για κάτι τέτοιο!”

Περισσότερα στο περιοδικό Νύφη που κυκλοφορεί

Read More

And More