Ποια διάσημη εντυπωσιάζει…. με την κακογουστιά της; Δες την τελευταία αποτυχημένη της εμφάνιση!

Φημίζεται για τις άνευ προηγουμένου στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες τον τελευταίο καιρό πάνε από το κακό στο χειρότερο!

/
Ποια διάσημη περσόνα κρύβεται πίσω από τόσες, καθόλου κολακευτικές στιλιστικές αποτυχίες;

/
Μα δεν είναι άλλη από την Kim Kardashian, που μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έχε βαλθεί να μας καταπλήξει με την κακογουστιά της! Η Kim διαφημίζει πάρα πολύ τις περίφημες καμπύλες της για τις οποίες φαίνεται να την επέλεξε ο σύντροφός της και ράπερ Kanye West, όμως αυτό παραπάει!

//
“Σας ευχαριστώ που δεν θα δημοσιεύσετε αυτές τις φωτογραφίες” μοιάζει να λέει η Kim φορώντας ένα ανεκδιήγητο και τελείως ντεμοντέ σύνολο, καθόλου κολακευτικό για το σώμα της.

/
Η ατυχέστατη επιλογή της Kardashian απαρτίζεται από ένα τύπου κροκό παντελόνι με ένα εξίσου ατυχέστατο βολάν στη περιφέρεια που τονίζει με άσχημο τρόπο τις καμπύλες της. Το σύνολο ολοκληρώνεται με κολλητό ζιβάγκο εξίσου ατυχές για την περίπτωσή της.

//
Και καθώς η μέρα προχωρά το στιλιστικό ατόπημα της Kardashian εξελίσσεται σε αποτυχία. Το παντελόνι της προσθέτει βάρος, το βολάν ανεμίζει ανέμελο ενώ το ατυχές μπλουζάκι σηκώνεται αφήνοντας ακάλυπτα τα παχάκια που έχει στη μέση λόγω και της εγκυμοσύνης.

//
Πριν από λίγες μέρες η Kardashian έκανε άλλη μια… μεγαλειώδη εμφάνιση, ελαφρώς κομψότερη, με ένα ντραπέ ασπρόμαυρο φόρεμα που άφηνε να φανεί η 4 μηνών κοιλιά της αλλά δεν κολάκευε καθόλου τα διάσημα οπίσθιά της.

/
Κι αν ψάχνεις να βρεις ποιος φταίει, η ίδια η Kim δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ντύνεται σύμφωνα με τα γούστα του συντρόφου της γιατί θέλει να τον ευχαριστήσει. Με άλλα λόγια κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το στιλιστικό καπάκι;;;;

Read More

And More