Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.02.2011 | 07:18

Calliope : "Επέστρεψα στην Ελλάδα για χάρη των παιδιών μου"

Calliope : Επέστρεψα στην Ελλάδα για χάρη των παιδιών μου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
“Η διάσημη φωτογράφος των star, μετά από πολλαπλές προσπάθειες να αποκτήσει παιδιά, ζει επιτέλους την ευτυχία δίπλα στις δίδυμες κόρες της και χατίρι τους εγκατέλειψε την Αμερική” σύμφωνα με το “People”.
 
Όσον αφορά για την διαφορά ηλικίας που έχει με τον νεότερο σύζυγό της έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν νιώθει καθόλου άβολα αλλά τη αρέσει και δεν έκρυψε την χαρά της όταν οι πολυετείς προσπάθειές της για να αποκτήσει παιδιά απέδωσαν τελικά καρπούς : “Όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου είναι φυσικό επακόλουθο να θέλεις να μέσα από αυτή την σχέση να ολοκληρωθείς” και συνεχίζει : “Έκανα τέσσερις εξωσωματικές. Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο, αλλά ευτυχώς ήμουν τυχερή. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να γίνεσαι γονιός!”
 
Τέλος αποκαλύπτει ότι επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη των παιδιών της : “Όταν κάνεις παιδιά θέλεις να έχεις κοντά σου την οικογένειά σου, την μητέρα σου, τους παλιούς σου φίλους. Θέλω να μεγαλώσω αυτά τα δύο πλάσματα με όσο πιο μεγάλες αξίες γίνεται. Να εκτιμούν την ομορφιά, την αγάπη, την καλοσύνη, την φιλία, τους γονείς τους, την πατρίδα τους και την υφήλιο όλη”.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10