Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.09.2011 | 14:48

Καλλιόπη: “Μου λείπει η Ελλάδα, αλλά πάντα με έδιωχνε και με στενοχωρούσε”

Καλλιόπη: “Μου λείπει η Ελλάδα, αλλά πάντα με έδιωχνε και με στενοχωρούσε”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Καλλιόπη μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της, για τα παιδιά της που είναι η πρώτη της προτεραιότητα, αλλά και για την Ελλάδα!
 
Η διάσημη φωτογράφος δήλωσε στο περιοδικό “People” ότι από την πρώτη στιγμή κατάλαβε ότι ο άντρας της ήταν το πεπρωμένο της: “Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που μας γνώρισε ένας κοινός μας φίλος. Το ίδιο και εκείνος. Αισθανθήκαμε αμέσως ότι το μέλλον μας ήταν ξεκάθαρο. Ένα χρόνο αργότερα παντρευτήκαμε. Από τότε είναι σαν να μην είχε περάσει μια μέρα. Με τον Χρήστο δεν βαριόμαστε ποτέ, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, έχουμε τις ίδιες απόψεις. Είμαστε φτιαγμένοι από κοινή στόφα.”

 
Όσον αφορά τα παιδιά της αποκάλυψε ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ να κάνει παιδιά: “Ποτέ πριν δεν είχα σκεφτεί να κάνω παιδιά. Και ούτε με είχε απασχολήσει ποια ήταν η κατά το κοινώς λεγόμενο κατάλληλη ηλικία. Στη ζωή δεν υπάρχει πρέπει, αλλά θέλω. Και είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλεις να ολοκληρωθείς, όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου.”


 Τέλος μίλησε για την Ελλάδα που της λείπει πολύ: “Η Ελλάδα πάντα με έδιωχνε και με στενοχωρούσε, όμως την αγαπώ. Οι καιροί είναι αβέβαιοι, αλλά έχω πίστη σε ένα καλύτερο αύριο. Μέσα από το σκοτάδι βγαίνει το φως” και αποκαλύπτει ότι και το δεύτερο βιβλίο της “θα είναι αφιερωμένο στην πατρίδα που της ανήκω και ας με πονάει.”
 
 
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10