Φοιτήτρια Ιατρικής η ομορφότερη Γαλλίδα για το 2013! Δες φωτογραφίες

Μια 19χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής από τη Βουργουνδία της κεντρο-ανατολικής Γαλλίας στέφθηκε χθες βράδυ Miss France 2013, ένας τίτλος που ευελπιστεί ότι θα την βοηθήσει να προωθήσει θέματα όπως η προστασία των παιδιών και η δωρεά οργάνων.
Η Μαρίν Λορφελέν, που είχε στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς στη γενέτειρά της, μετείχε στο διαγωνισμό αυτό ο οποίος διοργανώθηκε στην πόλη Λιμόζ της νοτιοδυτικής Γαλλίας και μεταδόθηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

Η όμορφη μελαχρινή με τα πράσινα μάτια και ύψος 1,76 μ. δήλωσε ότι ονειρεύεται να γίνει μαιευτήρας ή παιδίατρος, ενώ προτίθεται να επωφεληθεί από τον τίτλο της για να αγωνιστεί υπέρ των παιδιών και της δωρεάς οργάνων.
Όταν μιλάμε περισσότερο για τα θέματα αυτά, πιστεύω ότι η νοοτροπία μπορεί να αλλάξει, υποστηρίζει η νεαρή Μαρίν που έχει επίσης μια 15χρονη αδελφή και έναν αδελφό 12 ετών.
Όπως είναι πλέον παράδοση, δάκρυα κύλησαν από τα μάτια της Μαρίν την ώρα που ο ηθοποιός Αλέν Ντελόν, ο ισόβιος πρόεδρος της επιτροπής, ανακοίνωσε την νίκη της και πλησιάζοντάς την τής έδωσε ένα φιλάκι στο λαιμό.

Συγκινημένη η Miss France κάλεσε αμέσως μετά τους τηλεθεατές να κάνουν μια δωρεά στο φιλανθρωπικό τηλεμαραθώνιο που οργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Γαλλία για τη χρηματοδότηση της έρευνας για τις σπάνιες γενετικές νόσους.
Δευτεροετής ήδη στην Ιατρική Σχολή της Λυόν, η Μαρίν είπε πως αγαπάει πολύ τα σπορ και ότι αθλείται από τα πέντε της χρόνια.

(Φωτογραφία από το twitter του Ν. Αλιάγα)
Η βραδιά για την ανάδειξη της Miss France που έχει από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις ετησίως στο TF1, τίμησε τη φετινή χρονιά τις ηθοποιούς. Πορτρέτα των Μπριζίτ Μπαρντό, Κατρίν Ντενέβ, Μέριλ Στριπ και Μέρλιν Μονρόε κοσμούσαν τη σκηνή στην οποία παρέλασαν οι καλλονές.

Read More

And More